Uw favoriete tijdschrift voordelig op proef!

Op deze website vindt u een overzicht van alle tijdschriften en kranten. De tijdschriften worden aangeboden in de vorm van een proefabonnement en stoppen automatisch na de afgesproken periode. Maak hieronder uw keuze en bekijk alle aanbiedingen!

Het Parool extra voordelig ontvangen?
Parool abonnement
Cadeau: Tot 50% korting
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 11,- (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier
Heel voordelig een zaterdagabonnement!
parool zaterdagabonnement
Cadeau: Een hele lage prijs!
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 13,- (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier
Het Parool 4 weken voor 4 euro
4 weken een krant!
Cadeau: Laagste prijs en stopt na 4 weken!
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
4 euro! (84% korting)
Bestellen? Klik hier

Kies een tv-gids en bekijk de actuele aanbiedingen!

AVRObode logo groot
Mikro gids logo groot
Televizier logo groot
Troskompas logo groot
Varagids logo groot
Veronica magazine logo groot
VPRO gids logo groot

Alle informatie over de TV-gids

Ook in de wereld van de TV gids heeft de digitalisering toegeslagen. Waar dit voor veel producten of diensten het einde betekent van de traditionele vorm van verkoop of verspreiding is dit voor de TV gids geenszins het geval. Het blad heeft namelijk in de loop der tijd een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt.

De basis van een TV gids is natuurlijk het overzichtelijke aanbod van wat de verschillende zenders per dag aan programma’s te bieden hebben. Als je kijkt naar de eerste TV gidsen, dan waren dit relatief dunne bladen. Het zenderaanbod was toentertijd zeer beperkt en de geboden informatie betrof niets meer dan een dagelijks overzicht van de programma’s. Vandaag de dag is het aanbod van zenders enorm. De komst van commerciële zenders is hier (mede)verantwoordelijk voor. Een TV gids helpt je om het overzicht te houden, want soms zie je door de bomen het bos niet meer.
De TV gids van tegenwoordig biedt naast het programma-aanbod ook veel informatie. Informatie over de programma’s zelf, hoe deze gemaakt worden, over de hoofdrolspelers en wat al niet meer zij. Daarnaast heeft de hedendaagse TV gids meer weg van een magazine. Je vindt er tal van artikelen in die niet gerelateerd zijn aan televisie.

Denk hierbij onder andere aan artikelen over:
• Lifestyle
• Auto’s
• Sport
• Koken

Wilt u ook extra voordelig een TV-gids proberen?

TV zendersEn natuurlijk ontbreekt een kruiswoordpuzzel, sudoku of andere soort puzzel niet. Hier zijn vaak mooie prijzen mee te winnen. Je kunt ervoor kiezen om wekelijks een los exemplaar van een gids te kopen. Een mooi moment om dit te doen is tijdens het doen van jouw wekelijkse boodschappen. De kans is echter groot dat je hier dan niet altijd aan denkt. Om dit te voorkomen kun je beter kiezen voor een abonnement op een TV gids. Dit is voordeliger dan elke week een los exemplaar kopen. En wat is er nu gemakkelijker dan dat de TV bode gewoon bij je op de mat valt.

En als je nu nog niet overtuigd zou zijn is het welkomstgeschenk dat je krijgt nog een goede reden om een TV gids abonnement aan te gaan. Deze welkomstcadeaus variëren van een flinke korting op het abonnementsgeld tot cadeaubonnen tot een airfryer en ga zo maar door. Naast de bekende Nederlandse omroepen als bijvoorbeeld Avrotros, NCRV en VARA brengen ook andere partijen een TV gids uit. TotaalTV en de TV krant zijn hier aansprekende en bekende voorbeelden van.

Tijdschrift proberen? Neem nu een proefabonnement
4.5 (90%) 10 beoordelingen