pzc-logo

Maak gebruik van alle PZC aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Provinciale Zeeuwse Courant. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de PZC kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 2 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de PZC:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


De krant 4 weken voor 4 euro!
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
4 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 4,- 
Bestellen? Klik hier
PZC voordelig ontvangen?
Provinciale zeeuwse courant jaarabonnement
Cadeau: Een lage prijs!
Duur:
12 maanden
Prijs: 
€ 25,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
SUPER ACTIE! 4 weken €4,-
Telegraaf ereader
Cadeau: Nergens voordeliger!
Duur:
4 weken (82% korting)
Prijs:
€ 4,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier

PZC, het dagblad van Zeeland

nieuwe editie provinciale zeeuwse dagbladDe Provinciale Zeeuwse Courant is een dagblad opgericht om mensen in Zeeland en contreien te informeren over gebeurtenissen in hun omgeving. Zij zijn zeer gericht op lokale actualiteiten en brengen deze via hun krant ten gehore. Uiteraard is er in de krant ook ruimte voor nationale en internationale gebeuren, zij het in mindere maten. De Provinciale Zeeuwse Courant is onderdeel van het Wegenerconcern en kent maar liefst vier verschillende edities. Zij houden hierbij ook rekening met de regio Zeeuws-Vlaanderen. Hiermee bestrijkt de Provinciale Zeeuwse Courant als enigste krant in Nederland twee landen.

De Provinciale Zeeuwse Courant is ontstaan uit een groot aantal fusies. De oudste krant in haar geschiedenis is het Middelburgsche Courant uit 1758. Haar stamboom kent echter ook andere kranten zoals Breskensche Courant, Goessche Courant en de Vrije Stemmen. 

De krant is de derde oudste krant van Nederland en vierde in 2008 dan ook haar 250 jarige bestaan. De krant kent dan uiteraard ook een lange en roerige geschiedenis. Toch wist deze krant tijdens de Tweede Wereldoorlog veelal uit de vuurlinie te blijven.

Probeert u ook een PZC abonnement?

De Provinciale Zeeuwse Courant richt zich met name op het regionale nieuws en heeft in kleinere maten ruimte voor nationale en internationale gebeurtenissen. De krant tracht in alle artikelen zo informatief en objectief mogelijk te zijn. Zij belichten gebeurtenissen daarom altijd van meerdere kanten zodat de lezer een eigen mening kan vormen. Zij proberen daarin zo min mogelijk invloed uit te oefenen.

Ondanks het enigszins serieuze karakter is er ook ruimte gemaakt voor cultuur en sport. Deze items worden met een wat lossere hand geschreven en voegen dan ook een kleine toon van entertainment toe aan de krant. Hiermee is de Provinciale Zeeuwse Courant perfect voor iedere lezer die precies wilt weten wat er in zijn of haar omgeving plaats vindt.Een andere vrolijke noot in de krant is het onderdeel dat gaat over streektaal. Hierbij worden kleine artikelen in het Zeeuws geschreven, veelal op een humoristische toon.

Acties van de Provinciale Zeeuwse Courant

Bekijk alle pzc abonnementenDe Provinciale Zeeuwse Courant heeft een oplagen van een kleine 50.000 stuks. Dit willen zij graag verhogen daar de krant graag alle Zeeuwse inwoners vermaakt. Om deze zelfde reden hebben zij dan ook een aantal acties op touw gezet.

Zo kunt u onder andere gebruik maken van een proefabonnement waardoor u de krant leert kennen en een beetje kunt proeven van het regionale nieuws.

Mocht u besluiten om abonnee te worden van de Provinciale Zeeuwse Courant dan hebben zij een aantal hele leuke acties voor u. U kunt hierbij denken aan kortingen of leuke welkomstgeschenken.

Voor het gemak hebben wij deze op een rijtje gezet zodat u alleen nog maar de juiste hoeft uit te zoeken. Op het moment dat u deze heeft gevonden klikt u op de link en wordt u doorverwezen naar de website om het abonnement in orde te maken.

Provinciale Zeeuwse Courant  
4.6 (91.43%) 7 beoordelingen