Veronica gids

Maak gebruik van alle Veronica Magazine aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Veronica gids. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van het Veronica magazine kunnen oplopen tot 81% en zijn al mogelijk vanaf 26 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van het Veronica Magazine:

Veronica magazine + gratis Inventum Airfryer
Veronica magazine airfryer
Cadeau: De laagste prijs + gratis Airfryer
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 69,- (81% korting)
Bestellen? Klik hier

Veronica gids, de TV gids van Veronica

veronica-gidsWie heeft er nu nog nooit gehoord van Veronica? Iedereen kent deze omroep natuurlijk, als is het maar vanwege de bijzondere geschiedenis van deze omroep. Begonnen als een rebelse zeezender die vanaf de Noordzee radio-uitzendingen verzorgde en inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in commercieel medialand. Tot 1995 echter was Veronica nog onderdeel van het publieke bestel in Nederland. Veronica heeft zich altijd onderscheiden door zijn (licht) eigenwijze karakter en dito programma’s. Denk maar eens programma’s als bijvoorbeeld RUR, vernieuwend en spraakmakend in de geest van de tijd.
Veronica richtte zich voorheen voornamelijk op jongeren, maar inmiddels trekt deze omroep een bredere doelgroep aan. Zoals je van een beetje omroep mag verwachten heeft ook Veronica magazine een eigen omroepblad, de Veronica gids. En het Veronica magazine is precies wat dit blad is. De Veronica gids is een blad waar mensen echt naar uitkijken. Dit komt zeker niet alleen door het overzichtelijke programmaoverzicht wat je in het blad terug vindt. Een programmaoverzicht is natuurlijk de basis van een omroepblad en dit is bij de Veronica gids uitermate goed verzorgd. De dagelijkse programmering van programma’s wordt verder voorzien van kijkerstips en ook is er veel aandacht voor films. Niet voor niets is er zoiets als de Veronica filmmaand (meimaand-filmmaand).

Veronica magazine, de TV gids van Veronica

veronica-magazine-gidsDe Veronica gids onderscheidt zich van andere TV gidsen door een breed aanbod van verschillende artikelen. Er is veel aandacht voor gadgets en lifestyle, wat aansluit bij de wat jongere doelgroep. In deze rubrieken vindt je prettig leesbare artikelen over auto’s, reizen, koken en technische snufjes. Verder is er veel aandacht voor games. Wekelijks worden de nieuwste games besproken en regelmatig kun je profiteren van leuke aanbiedingen op dit gebied. De Veronica gids heeft altijd veel aandacht gehad voor strips. Wekelijks tref je een aantal stripjes aan, waarvan de bekende Dirk-Jan stripjes zeker niet de meest onbekende is. Ook worden wekelijks de nieuwste stripalbums besproken. Tot slot komen zowel Hillywood als Hollywood aan bod. Foto’s van de huizen waarin de sterren wonen, leuke anekdotes en spraakmakende foto’s over nationale en internationale sterren zijn dan ook een vast onderdeel van het blad.
De Veronica gids is overal te koop. Kies je echter voor een abonnement, dan weet je zeker dat je jouw favoriete Veronica magazine altijd op tijd in huis hebt. Onvoldoende reden? Wat dacht je dan van een flinke korting op het abonnementsgeld of een spectaculair welkomstgeschenk? Precies, genoeg redenen dus om een abonnement op de Veronica gids te nemen. Je zal zien dat je hier zeker geen spijt van krijgt!