Leeuwarder Courant logo

Maak gebruik van alle Noordhollands Dagblad aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van het Noordhollands Dagblad. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van het NHD kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 4 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van het Noordhollands Dagblad:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


12 maanden het Noordhollands Dagblad
Noordhollands dagblad half jaar
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
v.a. € 13,- (per maand)
Bestellen? Klik hier
Noordhollands Dagblad digitaal
Noordhollands dagblad half jaar
Cadeau: Digitaal extra voordelig
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 10,- (per maand)
Bestellen? Klik hier

Ontvang nu extra voordelig het Noordhollands Dagblad!

Logo Noordhollands-dagbladHet Noordhollands Dagblad is een regionale krant die ten noorden van het Noordzeekanaal verschijnt. Er zijn maar liefst 8 verschillende edities te verkrijgen gericht op de grotere leefgebieden. Deze regio’s zijn Alkmaar, Kennemerland, Waterland, West-Friesland, Zaanstreek, Enkhuizen, Helderen en Schagen.

Door deze opsplitsing van regio’s kan het Noordhollands Dagblad zijn lezers altijd nieuws uit eigen regio geven. Zo vinden zij meer aansluiting bij de wensen van hun klanten en zorgen zij er voor dat het nieuws altijd de interesses weet te wekken. Losstaande edities hadden per stuk een oplage van zo’n 10.000 per week. Door de samenvoeging naar het Noordhollands Dagblad werd deze oplage sterk verhoogd. Gezamenlijk zijn de kranten nu goed voor een oplage van ruim 140.000 stuks. Hieronder vindt u de nieuwste aanbiedingen en alle acties van het Noordhollands Dagblad.

Geschiedenis van het NHD

Het Noordhollands Dagblad is een samenstelling van een hele groep kranten. Daaronder valt bijvoorbeeld de Alkmaarse Courant die in 1799 opgericht werd door een vooraanstaande Almaarder. Het Noordhollands Dagblad is echter ook gefuseerd met kranten die wat jonger zijn. Zo is Dagblad Waterland in 2003 ontstaan vanuit het voormalige Noord-Hollandse Courant. Het Noordhollands Dagblad is een onderdeel van HDC Media dat voorheen beter bekend stond als het Hollands Dagblad Combinatie. Zij zijn aangesloten bij de Geassocieerde Pers Diensten.

Aanbod aan abonnementen en proefabonnementen

Het aanbod van het Noordhollands Dagblad is heel erg divers. Per regio brengt de krant nieuws uit eigen contreien maar daarnaast wordt er ook nieuws gebracht uit de verschillende provincies, op landelijk niveau en zelfs wereldwijd. Het aanbod van de krant is hierdoor zeer divers. Het is dan ook niet vreemd dat het Noordhollands Dagblad zo’n 150 journalisten in dienst heeft en daarbovenop nog eens zo’n 170 redactionele medewerkers.

De kranten van het Noordhollands Dagblad zijn alleen gelijk ingedeeld. Er is een katern voor stad en streek, algemeen nieuws, sport, opinie en thema. Onder dat laatste vallen uitgebreide artikelen met iedere dag weer een ander thema. Deze onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en zijn gericht op verschillende doelgroepen. Hiermee wilt de krant op ieders wensen aansluiten.

De beste acties van dit moment

Het Noordhollands Dagblad heeft momenteel een oplage van ongeveer 150.000 stuks. Zij willen dit echter vergroten door mensen hun dagblad te laten ervaren. Om die reden hebben zij verschillende acties lopen. U kunt onder andere gebruik maken van een proefabonnement waardoor u de krant leert kennen en een beetje kunt proeven van het regionale nieuws.

Mocht u besluiten om abonnee te worden van Het Noordhollands Dagblad, dan hebben zij een aantal hele leuke acties voor u. U kunt hierbij denken aan kortingen of leuke welkomstgeschenken. Voor het gemak hebben wij deze op een rijtje gezet zodat u alleen nog maar de juiste hoeft uit te zoeken. Op het moment dat u deze heeft gevonden klikt u op de link en wordt u doorverwezen naar de website om het abonnement in orde te maken.

Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met uw abonnement op het Noordhollandse Dagblad.

Noordhollands Dagblad Abonnement
4.7 (93.33%) 6 beoordelingen