Televizier

Maak gebruik van alle Televizier aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Televizier. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Televizier kunnen oplopen tot 84% en zijn al mogelijk vanaf 6 maanden.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de Televizier:

Televizier 50% korting
Mikro Gids proberen
Cadeau: Televizier gids met 50% korting!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 32,50 (50% korting)
Bestellen? Klik hier

Televizier, de veelzijdige TV gids

telvizierEr zijn van die bladen waar je eigenlijk best zonder kunt, maar eigenlijk helemaal niet zonder wilt. Een TV gids is hier een prima voorbeeld van. We hebben immers tal van alternatieven voor dit verschijnsel. Even via internet kijken wat er op tv is en natuurlijk is er ook vast een app te downloaden die je verteld waar en hoe laat jouw favoriete programma’s te zien zijn. Maar hoe gemakkelijk digitaal ook kan zijn, soms wil je gewoon een blad in handen hebben. Een blad dat je aan het begin van de avond er eens rustig bij pakt om te besluiten wat de televisie jou deze avond gaat brengen.

Een TV gids die gemaakt is voor momenten als deze is de Televizier. De Televizier geeft je wat je ervan kunt verwachten. Namelijk, per dag een duidelijk overzicht van de programma’s die op de verschillende zenders worden uitgezonden. Dit programmaoverzicht is natuurlijk de basis van elk blad dat zich TV bode noemt. De Televizier echter gaat een stap verder dan je enkel en alleen vertellen wanneer er wat wordt uitgezonden. Het blad wil een prettig leesbaar magazine zijn dat naast de programmering ook ruimte biedt aan andere zaken.

Je vindt alles in de Televizier!

Zo tref je de achtergronden aan over bijvoorbeeld “the making of” van een bepaald programma/film. Een kijkje achter de schermen is uiteraard altijd interessant om te lezen. Er is veel ruimte en aandacht voor de zogenaamde “kijktips”. In deze kijktips worden bepaalde programma’s of films uitgelicht en extra onder de aandacht gebracht. Het gaat hierbij niet alleen om de grote bekende programma’s of films, maar zeker ook om de wat minder bekenden. Het is dan ook zeker de moeite waard om de kijktips even te lezen en wie weet wordt je verrast door een leuk of interessant programma dat je anders nooit gezien zou hebben. Interviews met nationale en internationale grootheden zijn een vast onderdeel van het blad. Verder is er aandacht voor sport, kokkerellen, lifestyle en vanzelfsprekend ontbreekt de wekelijkse prijspuzzel niet. Mocht je nog benieuwd zijn naar jouw horoscoop, dan kun je hiervoor ook terecht bij de Televizier.

televizier-coverJe ziet dat de Televizier meer is dan alleen een praktisch informatief blad. Het is een blad waar je naar uitkijkt en je even dat moment van rust op een dag biedt. Het is jouw start van de avond en om er zeker van te zijn dat je altijd op tijd de Televizier in huis hebt kun je het best een abonnement nemen. Je bent dan niet alleen voordeliger uit ten opzichte van elke week een exemplaar kopen, je krijgt ook nog eens een mooi welkomstgeschenk. Wordt ook abonnee!

Televizier
4.4 (87.5%) 8 beoordelingen