BN de Stem

Welke BN de Stem abonnement proberen?

Vergelijk alle proefabonnementen en aanbiedingen van BN de stem. U vindt ook informatie over de bezorging, contactgegevens, sport, het regionale nieuws uit Breda, Roosendaal, Oosterhout, Moerdijk, Etten leur en de digitale krant.

Uw favoriete abonnement of proefabonnement van BN de Stem:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Uw krant 4 weken voor 4 euro?
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
4 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 4,-
Bestellen? Klik hier
BN de Stem voordelig ontvangen?
BN de Stem jaarabonnement
Cadeau: Extra voordelig
Duur:
12 maanden
Prijs: 
v.a. € 16,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
ACTIE! 5 weken €5,- + gratis staatslot
krant 5 weken + staatslot
Cadeau: Gratis staatslot!
Duur:
5 weken (91% korting)
Prijs:
€ 5,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier

BN De Stem, de krant van Brabant en Zeeland

BN De Stem is een dagblad gericht op het brengen van nieuws van en voor de provincies Brabant en Zeeland. Zij trachten met trots het nieuws uit de regio zo objectief mogelijk te brengen maar toch met een kleine noot van entertainment er in. De krant wordt dan ook met losse pols geschreven wat deze erg prettig maakt om te lezen. De journalisten hebben overduidelijk plezier in hun werk en dat is te zien.

Naast het regionale nieuws brengt de krant uiteraard ook nieuws uit het hele land. De belangrijkste gebeurtenissen komen uitgebreid aan bod. Sport en cultuur worden dagelijks behandeld en regelmatig verschijnt er een groot opinie artikel. Er is daarnaast ook plaats voor internationaal nieuws alhoewel deze katern wellicht iets kleiner is.

Geschiedenis van BN de Stem

BN De Stem is een vrij nieuwe krant. Hij is in 1998 ontstaan door de fusie van de Bredase krant De Stem en het Roosendaalse Brabants Nieuwsblad. Door deze fusie kan de krant zich richten op, voornamelijk, het westerse deel van Brabant en Zeeland.

In 2001 werd Johan van Uffelen de directeur van BN De Stem. Het dagblad is sinds dien in handen van het grote Wegenerconcern. Het zal dan ook geen verassing zijn dat BN De Stem in verschillende edities wordt uitgebracht. De krant kent maar liefst 7 verschillende edities. Wat daarbij opvalt is dat Brabant is opgedeeld in zes verschillende regio’s terwijl zeeland maar editie heeft.

De kranten het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad zijn zogenoemde concullega’s van BN De Stem. Zij verslaan voornamelijk andere regio’s. Enkel Brabants Dagblad heeft een kleine overlapping in het grensgebied van BN De Stem maar die invloed valt te verwaarlozen.

Gevarieerd aanbod

BN de Stem digitaalBN De Stem prijst zichzelf trots dat zij een menselijke krant zijn. De krant wordt gemaakt door en voor mensen van het volk en dat willen zij graag zo houden. Daarom is er binnen de krant veel aandacht voor de opinie van Brabanders en Zeelanders. Deze worden veelal toegevoegd bij nieuws dat een impact zal hebben op de hele regio of provincie maar ook om de mensen beter te leren kennen. BN De Stem legt dan ook de nadruk op gezelligheid en eensgezindheid.

Het dagblad heeft naast het nieuws ook nog een uitgebreide UIT Kalender. Alle belangrijke evenementen komen hierbij aanbod en zelfs de kleinere gebeurtenissen worden in de kalender vernoemd. Dit alles doen zij in samenwerking met de uitgaansservice Uit in Brabant. Tevens ook een initiatief van het Wegenerconcern.

Acties van BN de Stem

BN de Stem wilt er zijn voor de inwoners van Brabant en Zeeland. De krant is laagdrempelig en heeft om die reden dan ook een oplage van ongeveer 120.000 stuks. Toch willen zij meer lezers de mogelijkheid geven om kennis te laten maken met haar krant. Om die reden heeft BN De Stem enkele leuke acties op touw gezet.

Om het u helemaal makkelijk te maken hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. U hoeft enkel de leukste uit te kiezen en op de link te drukken. U kunt dan gelijk uw abonnement in orde maken.

BN de Stem proefabonnement
4 (80%) 8 beoordelingen