ed-logo

Maak gebruik van alle Eindhovens Dagblad aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van het Eindhovens Dagblad. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van het ED kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 2 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van het ED:

De laagste prijs. Stopt automatisch!
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs!
Duur:
v.a. 2 weken (stopt automatisch)
Prijs:
v.a. € 2,-
Bestellen? Klik hier
Gratis Asus ZenPad C 7.0 Tablet!
Eindhovens Dagblad ASUS ZenPad
Cadeau: Gratis Asus Tablet!
Duur:
24 maanden
Prijs:
€ 29,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
De laagste prijs!
Jaarabonnement Eindhovens dagblad
Cadeau: Goedkoopste abonnement!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 25,99 (per maand)
Bestellen? Klik hier

Het Einhovens Dagblad voordelig proberen?

Het Eindhovens Dagblad is een ochtendkrant speciaal opgericht voor Einhoven en contreien. Met dagelijks nieuws uit de regio is de krant goed voor een oplagen van zo’n 100.000 stuks. Een aanzienlijk nummer voor een regionale krant  met, in verhouding tot andere kranten, een vrij klein afzetgebied. De krant is een onderdeel van het Wegenerconcern waaronder ook BN De Stem en het Brabants Dagblad behoren. Deze twee kranten zijn concullega’s van het Eindhovens Dagblad daar zij wel uitkomen in Brabant maar in andere regio’s. De drie kranten lopen elkaar bewust niet voor de voeten en weten op deze manier de markt gezond te houden.

Ontstaan van het Eindhovens Dagblad

het-ed-extra-voordeligHet Eindhovens Dagblad is een krant die al een lange tijd gevestigd is. De eerste uitgave dateert uit 1911 en had in die tijd een duidelijk katholieke insteek. Door de papierschaarste in de Tweede Wereldoorlog werd het Eindhovens Dagblad noodgedwongen stop gezet. De krant wist echter weer terug te keren op de markt nog voor Berlijn gevallen was.

Na de oorlog moest het Eindhovens Dagblad flink zwemmen om het hoofd boven water te houden. De krant Oost-Brabant verscheen in dezelfde regio en dreigde het Eindhovens Dagblad van de kaart te vegen. Zij besloten echter om de concurrentie aan te gaan en kwamen als sterkste uit de bus. De eigenaar van Oost-Brabant besloot echter vuil spel te spelen en kocht het Eindhovens Dagblad op. Noodgedwongen werden beide kranten op dat moment gefuseerd. Een jaar later vond er wederom een fusie plaats, dit maal met De Nieuwe Einhovense Krant.

Het ED in rustiger vaarwater

Eindhovens dagblad overzichtNa deze roerige tijd kwam de krant in een rustiger vaarwater. Hierdoor hebben zij de tijd gekregen om zich volledig op de lezer af te stemmen. Het Eindhovens Dagblad was alle andere kranten in Nederland dan ook een stapje voor door in 1994 als eerste met een internetversie te komen. Al sinds dat jaartal brengt de krant het nieuws niet enkel op papier maar kan men ook de website in de gaten houden voor alle nieuwe ontwikkelingen die plaats vinden in de regio.

Acties

Het Eindhovens Dagblad is gericht op Eindhovenaren en omgeving. Regio’s zoals Helmond en Valkenswaard zijn onderdeel van het verspreidingsgebied van deze krant. Door de sterke samenhorigheid in deze regio spreekt men dan ook met recht van een krant voor het volk.

Een Eindhovens Dagblad abonnement brengt niet alleen nieuws uit de regio maar ook belangrijke ontwikkelingen op nationaal en internationaal vlak worden uitgebreid besproken. Daarnaast is er erg veel ruimte voor gebeurtenissen in de regio. Er is een uitgebreide UIT Kalander en het onderwerp cultuur komt veel aan bod.

Desalniettemin hoopt het Eindhovens Dagblad meer mensen in aanraking te laten komen met hun krant. Daarom hebben zij nu een aantal leuke aanbiedingen op touw gezet. Voor uw gemak hebben wij deze allemaal op een rijtje gezet. U hoeft dus alleen nog maar de leukste uit te kiezen en op de link te drukken. U wordt vanzelf doorverwezen naar de website waar u uw nieuwe abonnement in orde kunt maken.

Wij wensen u veel plezier met het Eindhovens Dagblad.

Eindhovens dagblad
4.17 (83.33%) 6 votes