Mikrogids

Maak gebruik van alle Mikro gids aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Mikro Gids. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Mikro Gids kunnen oplopen tot 78% en zijn al mogelijk vanaf 6 maanden.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de Mikro Gids:

Mikro Gids met 40% korting
Mikro Gids proberen
Cadeau: Mikro gids met 40% korting!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 30 (40% korting)
Bestellen? Klik hier

De Mikro gids, het omroepblad van de KRO

mikro-gidsDe conclusie dat er in medialand altijd wel iets te doen is, is een conclusie die niet zo heel lastig te trekken is. Of het nu de omroepen zelf zijn of de politiek die zich er mee bemoeit, het is een roerig en gevarieerd landschap dat altijd aan verandering onderhevig zal zijn. Om in deze wereld het hoofd boven water te kunnen houden zijn omroepen eigenlijk wel gedwongen om meer en efficiënter samen te werken. Een goed voorbeeld van deze samenwerking, eigenlijk samengaan, is de combinatie KRO-NCRV. Twee omroepen met een eigen identiteit en karakter, maar met toch voldoende raakvlakken om samen verder te gaan.

Uiteraard moeten de leden van deze omroepen zich nog wel thuis voelen bij “hun omroep”. Een eigen tv gids draagt hier natuurlijk zeker aan bij. Onder de vlag van de KRO verschijnt dan ook wekelijks de Mikro gids. De Mikro gids is een omroepblad dat al meer dan veertig jaar bestaat. Dit geeft wel aan dat het een blad is dat graag wordt gelezen en gewaardeerd wordt door deze zelfde lezers. In 2012 was de Mikrogids zelfs het op één grootste programmablad als we het hebben over de oplage (toentertijd 350.000 stuks). Ook vandaag de dag vindt de Mikrogids nog gretig aftrek. Het heldere overzicht van radio -en televisieprogramma’s is hier mede verantwoordelijk voor. Ook het formaat is hierin een bepalende factor. Deze tv gids is namelijk klein en compact van formaat, zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de leesbaarheid ervan.

Opmaak van de Mikro gids

mikro-gids-overzichtDe Mikro gids wordt ook wel omschreven als zijnde een “minimalistisch blad”. Tot op zekere hoogte is dit ook zo. Uiteraard kun je dit als negatief zien, maar wij gaan liever uit van de positieve kanten. De Mikrogids is immers een tv gids en geeft je dan ook wat je ervan mag verwachten. De aankleding is eenvoudig, wat je ook terug ziet in de kleurstelling, te weten zwart/wit. Naast het programmaoverzicht tref je in de Mikro gids achtergrondinformatie aan over films, series en andere tv programma’s. Wekelijks vindt je er interviews met spraakmakende mensen die ook echt iets te vertellen hebben. Puzzel ontbreekt niet en natuurlijk profiteer je van leuke acties en kortingen die de Mikrogids voor jou heeft weten te arrangeren.

De Mikro gids behoort tot de voordeligste omroepbladen van ons land. Samen met bovenstaande reden genoeg om een abonnement op dit blad te nemen. Je hebt dan elke week op tijd “jouw verse Mikro gids” in huis en weet je altijd wat er wanneer wordt uitgezonden. Geen programma meer dat je hoeft te missen. Wordt nu abonnee en profiteer van een flinke korting of kies een leuk welkomstgeschenk uit!

Mikro gids
3.9 (78%) 10 beoordelingen