Ijmuider courant logo

Maak gebruik van alle IJmuider courant aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de IJmuider Courant. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van het IJmuider courant kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 4 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de IJmuider courant:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


6 maandag de IJmuider Courant!
/ijmuider-courant-6-maanden
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
6 maanden
Prijs: 
v.a. € 9,99 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden de IJmuider courant
Ijmuider courant abonnement
Cadeau: Extra voordelig
Duur: 
6 maanden
Prijs: 
€ 34,40 (per maand)
Bestellen? Klik hier

De IJmuider Courant, veelzijdig nieuws

Ijmuider courant aanbiedingenDe IJmuider Courant is een ochtendblad voor de inwoners van IJmuiden en omstreken. Deze Noord-Hollandse krant wordt uitgegeven door HDC Media en heeft een oplage van ongeveer 7000 stuks. Een aanzienlijk aantal voor een relatief klein afzetgebied.

In de IJmuider Courant verschijnen verschillende soorten katernen. Uiteraard brengt de krant de lezer nieuws vanuit de regio, maar ook landelijke en zelfs internationale thema’s komen gewoon aan bod. Daarnaast worden de abonnees dagelijks op de hoogte gehouden van de grootste ontwikkelingen binnen de sport. Zo’n drie maal in de week verschijnt er een katern met informatie over culturele ontwikkelingen in IJmuiden. Men wordt daarbij gewezen op sociale evenementen maar er zullen ook uitgaansgelegenheden gerecenseerd worden. Dit onderdeel kent dus erg veel diversiteit. Dat zelfde geld ook voor de VRIJ. Een bijlage die iedere vrijdag geleverd wordt en boordevol opiniestukken staat. Het is een prettige afwisseling met het objectieve nieuws dat de krant daarnaast nog brengt.

Door deze afwisseling kan men zeer zeker spreken van een hoger entertainment gehalte wat door veel lezers als prettig wordt ervaren.

Totstandkoming van de IJmuider Courant

De IJmuider Courant werd in 1895 voor het eerst uitgegeven onder de naam Velsens gratis advertentieblad. Een aantal jaren later zou dit blad worden overgenomen en uitgebreid worden met een gratis nieuwsblad. Rond 1916 verscheen de krant twee maal per week.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog heerste er papierschaarste en werd de IJmuider Courant gedwongen om te fuseren met het Dagblad voor IJmuiden. Na de oorlog bleef deze fusie bestaan en verscheen de IJmuider Courant voor een korte periode als kopkrant van het Haarlems Dagblad. Er wordt tot op vandaag de dag nog steeds nauw samengewerkt met die redactie.

Een voordelig IJmuider courant abonnement? Bekijk de aanbiedingen

Ijmuider courant digitaal overzichtDe IJmuider Courant wilt hun publiek graag vergroten door mensen het dagblad te laten ervaren. Om die reden heeft zij verschillende acties lopen. U kunt onder andere gebruik maken van een proefabonnement waardoor u de krant leert kennen en een beetje kunt proeven van het regionale nieuws.

Mocht u besluiten om abonnee te worden van de IJmuider Courant, dan heeft zij een aantal hele leuke acties voor u. U kunt hierbij denken aan kortingen of leuke welkomstgeschenken. Voor het gemak hebben wij deze op een rijtje gezet zodat u alleen nog maar de juiste hoeft uit te zoeken. Op het moment dat u deze heeft gevonden klikt u op de link en wordt u doorverwezen naar de website om het abonnement in orde te maken.

IJmuider Courant 
4.5 (90%) 8 beoordelingen