Parool logo

Een Parool proefabonnement met extra voordeel

Met een Parool abonnement haalt u een echte Amsterdamse krant in huis! De krant richt zich op Amsterdammers en mensen die graag het Amsterdamse nieuws volgen. Het is niet de grootste krant van Nederland. Maar is wel een bekende krant van ons land. De combinatie van Amsterdams nieuws en het reguliere wereldnieuws maakt deze krant tot een unieke ochtendkrant. Het is een krant die veel ruimte heeft ingeruimd voor cultuur en lifestyle. Probeer nu voordelig een Parool proefabonnement en lees het nieuws uit Amsterdam.

Voordelig een Parool proefabonnement?

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Het Parool extra voordelig ontvangen?
Parool abonnement
Cadeau: Tot 50% korting
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 2,75 (per week)
Bestellen? Klik hier
Heel voordelig een zaterdagabonnement!
parool zaterdagabonnement
Cadeau: Een hele lage prijs!
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 3,25 (per week)
Bestellen? Klik hier
Het Parool slechts 6 euro + gratis bestseller!
4 weken een krant + gratis boek!
Cadeau: Laagste prijs + gratis bestseller
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
6 euro! (84% korting)
Bestellen? Klik hier
Het Parool de hele week op papier?
Parool abonnement
Cadeau: Veel voordeel!
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs:
€ 6,50 (per week)
Bestellen? Klik hier
Het Parool slechts 6 euro, stopt na 4 weken!
4 weken een krant!
Cadeau: Laagste prijs, maximale korting.
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
6 euro! (84% korting)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC logo groot
Het Parool logo groot
Financieele dagblad logo groot

Een Parool abonnement brengt u het nieuws uit Amsterdam

Uiteraard volgt Het Parool het Amsterdamse nieuws op de voet. De krant schuwt het niet om hier kritisch over te schrijven. Een aanrader is Het Parool abonnement. Wanneer u kiest voor het dagblad, dan heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt namelijk kiezen voor de digitale versie. Waarbij u uiteraard de krant in uw digitale brievenbus vindt. Daarnaast biedt deze krant u de mogelijkheid om de digitale en fysieke krant met elkaar in één abonnement af te sluiten.

  • De krant 6 dagen per week in de bus of digitaal
  • Direct digitale toegang
  • Gebruik de APP op IOS of Itunes
  • Probeert extra voordelig een proefabonnement
  • Diverse aanbiedingen met een welkomstgeschenk

Alleen in het weekend de krant? Probeer een Parool aanbieding

U kunt dan kiezen uit het “Weekend + Digitaal” abonnement. In het weekend ontvangt u de dikke weekendkrant op de mat. Op doordeweekse dagen ontvangt u de digitale versie van de krant. Zo lees je de krant doordeweeks digitaal op de momenten dat het u het beste uitkomt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lezen van de digitale variant tijdens het reizen met het openbaar vervoer, tijdens uw pauze of tijdens het wachten op een afspraak. In het weekend kunt u uitgebreid de tijd nemen om het nieuws via de traditionele krant tot u te nemen. Op deze pagina kunt u alle acties vinden. Profiteer van diverse acties wanneer u besluit een Parool abonnement af te sluiten.

Alle Parool abonnementen met hoge kortingen

Een Parool proefabonnement kunt u via deze website voordelig uitproberen. De krant heeft leuke welkomstacties voor nieuwe abonnees. Zoals het bij acties vaak het geval is zijn ze vaak maar voor een bepaalde periode geldig. Mocht het juiste proefabonnement er voor u niet bij zitten, dan raden we u aan regelmatig deze site te bezoeken. Zodra er een nieuw Parool proefabonnement beschikbaar is zetten wij deze op de pagina. Wanneer u een Parool abonnement heeft gevonden kunt u zich makkelijk en snel abonneren.

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

Het ontstaan en de geschiedenis van het Parool

Het Parool is van oorsprong een Nederlandse krant die is opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Destijds had de krant een sociaal democratisch karakter en werd gezien als verzetskrant. Na de oorlog won de krant erg aan populariteit. Het Parool maakte destijds een forse groei door. De krant dankte haar populariteit aan haar verzets-imago dat werd opgebouwd in de Tweede Wereldoorlog. In 1968 ging de krant met toenmalig concurrent de Volkskrant naar de Perscombinatie. Binnen dit concern was het Parool destijds de toonaangevende krant. Echter, vanaf 1975 ging het beduidend minder met de ochtendkrant. De krant kreeg te kampen met teruglopende verkopen en verloor lezers. Hierdoor belandde de krant uiteindelijk in de rode cijfers.
Parool abonnementen

Een nieuwe richting voor de krant

Het roer moest om. In 1997 werd besloten dat het dagblad zich als krant meer moest gaan richten op Amsterdam en omgeving. Dat zie je ook op het Youtube kanaal van het Parool. De stad waar het Parool oorspronkelijk was ontstaan en waar hij groot was geworden. Na het doorvoeren van deze ingrijpende wijziging ging het langzaam maar zeker beter met het Parool. De verliezen van de krant werden kleiner. Maar toch wilde de toenmalig uitgever PCM van Het Parool af.

Het succes van een Parool aanbieding

Met de hulp van de Persgroep uit Vlaanderen werd het op 1 januari 2003 wederom een zelfstandige krant. De Persgroep werd grootaandeelhouder en de Stichting Het Parool investeerde zeven miljoen euro in de krant. De rest, ongeveer 5 miljoen euro werd bijeengebracht door medewerkers en ondernemingen. Eind 2003 wist het dagblad weer positieve cijfers te presenteren. Het bewijs dat alle inspanningen en de gewijzigde koers van de krant een succes bleken te zijn.

Parool abonnement met extra voordeel!
4.4 (87.06%) 17 beoordelingen