De Stentor logo

Gebruikt u ook alle aanbiedingen van de Stentor

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws uit uw regio? Probeer dan een proefabonnement op uw favoriete krant en maakt gebruik van onze aanbiedingen. De Stentor verslaat nieuws uit onder andere Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Kampen, Lochem, Zuthpen.

De beste proefabonnementen van de Stentor:

Uw krant 4 weken voor 4 euro?
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
v.a. 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
v.a. € 2,-
Bestellen? Klik hier
De Stentor + een gratis ASUS tablet
Stentor Asus tablet abonnement
Cadeau: ASUS ZenPad C 7.0
Duur: 
24 maanden
Prijs: 
€ 29,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
De Stentor + gratis Staatsloten?
Stentor staatsloten jaar abonnement
Cadeau: Gratis Staatsloten
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 25,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
De stentor voordelig ontvangen?
Jaarabonnement stentor
Cadeau: Extra voordelig
Duur:
12 maanden
Prijs: 
€ 25,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier

De Stentor een regionaal succes

Stentor overzicht mogelijkhedenDe Stentor is een regionaal dagblad dat is gericht op de regio’s Flevoland, Achterhoek, Veluwe en Overijssel. Met een oplage van ruim 160.000 stuks is het daarmee ook gelijk het grootste regionale dagblad van Nederland. De krant is er dan ook met recht trots op dat zij een zeer brede doelgroep weten te bereiken.De Stentor is een verzamelnaam voor een grote groep regionale titels. Hieronder vallen onder andere de Apeldoornse Courant, het Sallands Dagblad en het Gelderse Dagblad. Door deze objectieve en onafhankelijke kranten samen te brengen is De Stentor in staat om de lezer te voorzien van regionaal, nationaal en  internationaal nieuws.

Hoe is de Stentor ontstaan?

In 1903 ontstond de Apeldoornse Courant met behulp van J.F. Wegener. Dit zou uiteindelijk de basis gaan worden voor de Koninklijke Wegener N.V. Een toonaangevend mediaconcern dat een totale oplage van ruim 1,25 miljoen heeft. Ook binnen Europa is de Wegener groep één van de sterkste spelers op de mediamarkt.

De Stentor is, net als het Koninklijke Wegener N.V. uitgegroeid vanuit de Apeldoornse Courant. Het hoofdkantoor vindt zich dan ook nog altijd in Apeldoorn, waar Wegener zijn imperium in 1903 is begonnen.

De Stentor abonnement proberen?

De Stentor vindt het belangrijk dat het nieuws zo snel mogelijk bij de lezer terecht komt. Daarom houdt het dagblad naast de dagelijkse kranten ook de website zeer uitgebreid bij. Online kan u het laatste nieuws lezen, voorzien van achtergrondinformatie, analyses en in sommige gevallen commentaren. Ook wordt er een uitgebreid archief bijgehouden waar de lezer terug kan gaan in de tijd.

De krant bied ook een digitaal abonnement aan waarbij de lezers de krant op hun e-reader ontvangen. Via hun app kan de lezer de krant tot wel twee weken terug inkijken en krijgen zij updates zodra er iets heeft plaatsgevonden.In combinatie met de papieren en digitale abonnementen bereikt De Stentor dagelijks zo’n 295.000 lezers. Daarnaast heeft de website per maand nog eens ruim 1 miljoen unieke bezoekers.

Aanbod van de Stentor

Stentor abonnementDe Stentor brengt het regionale nieuws maar voorziet de lezer ook van nationaal- en internationaal nieuws. Daarnaast besteden zij ook aandacht aan sport en lokaal 112 nieuws. Ook is er ruimte voor lezersfoto’s en andere extra’s. Hiermee is De Stentor zeer breed en past zij binnen een hele grote doelgroep. Het aanbod is erg divers en zorgt voor een hoge mate van entertainment.

De Stentor is er trots op om een enorm groot bereik te hebben en op een zeer diverse manier haar publiek te voorzien van nieuws en gelijktijdig te vermaken. Zij wilt graag het bereik verbreden zodat meer mensen in aanraking kunnen komen met hun krant. Hiervoor maken zij gebruik van verschillende aanbiedingen.

Wij hebben voor u al de aanbiedingen op een rijtje gezet. Op deze manier hoeft u alleen nog maar te kijken wat het beste bij u past. Wilt u een korting of gaat u toch voor een welkomstgeschenk? Het kan allemaal. Heeft u een aanbieding gevonden die bij u past? Klik dan op de link zodat u wordt doorgestuurd naar de webpagina waar u het abonnement in orde kunt maken.

De Stentor proefabonnent of abonnement? Alle aanbiedingen van de krant uit regio Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Zutphen, Kampen en Lochem
4.29 (85.71%) 7 votes