Avro bode

Maak gebruik van alle AVRObode aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Avrobode. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Avrobode kunnen oplopen tot 71% en zijn al mogelijk vanaf 26 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de AVRObode:

AVRObode 12 maanden, de laagste prijs!
Avrobode abonnement
Cadeau: 40% korting!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 36,- (40% korting)
Bestellen? Klik hier

Hoe is de Avrobode ontstaan?

Avrobode abonnementEen omroep die al vele tientallen jaren meegaat in medialand is de Avro. Officieel zag deze omroep in 1927 voor het eerst het daglicht. Vanaf dag één is de Avro een omroep die zich altijd onafhankelijk heeft opgesteld. Enige binding met religie, politiek of andere overtuiging is de omroep vreemd en dit spreekt veel mensen aan. De mediasector is een sector in beweging en dit heeft omroepen ertoe gedwongen om met elkaar te gaan samenwerken. Avro en Tros zijn hierin een stap verder gegaan en zijn in 2014 gefuseerd tot AVROTROS. Deze fusie wil niet zeggen dat deze omroepen hun eigen identiteit niet hebben weten te behouden, zo heeft tros nog steeds het magazine Troskompas.

Een onderdeel van de eigen identiteit van de Avro is het eigen programmablad, de Avrobode. De oorsprong van de Avrobode neemt ons eveneens mee terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw. In 1958 kreeg het blad zijn huidige naam en kan het ook vandaag de dag nog rekenen op een behoorlijk lezersaantal.

De avrobode, een aantrekkelijk magazine!

De Avrobode is een aantrekkelijk magazine dat helemaal van deze tijd is. Natuurlijk vindt je in dit blad een helder overzicht van alle programma’s die door de verschillende omroepen worden uitgezonden. Dit is immers de basis van elke TV gids. Maar een beetje TV gids biedt haar lezers meer dan dit. Achtergrondinformatie over programma’s en kijktips zijn een vanzelfsprekendheid. Daarnaast vindt je in de Avrobode interviews met nationale en internationale sterren en personality’s. Verder is er onder andere aandacht voor thema’s als kokkerellen, reizen, mode en beauty. Uiteraard ontbreekt een wekelijkse (prijs)puzzel niet en hierbij maak je kans op leuk prijzen.

Avrobode tvgidsAls je de Avrobode eenmaal hebt gelezen, dan wil je dit vast en zeker de volgende week weer. Je kunt er dan voor kiezen om deze wekelijks als losse editie te kopen. Hou er dan wel rekening mee dat je dit eens kunt vergeten. Jammer, want dan begint je weekend niet met dat ontspannen moment van een “verse” Avrobode en een lekkere kop koffie. Kies dan ook voor een Avrobode abonnement. Want met een Avrobode abonnement weet je zeker dat de nieuwe TV gids elke week weer tijdig bij je op de mat ligt. Bijkomend voordeel van dit gemak is dat je met een abonnement voordeliger uit bent in vergelijking met elke week een los exemplaar kopen. Kies je voor een Avrobode abonnement, dan krijg je of een flinke korting op het abonnementsgeld of een mooi welkomstcadeau.

De Avrobode extra voordelig proberen?
4.6 (91.43%) 7 beoordelingen