De Gelderlander logo

Nieuws uit uw regio? Bekijk de Gelderlander aanbiedingen!

De Gelderlander houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit uw regio Het bezorg gebied is groot. Het beslaat Arnhem, Nijmegen, de Achterhoek, Maasland, Rivierenland, Maas en Waal. Bekijk alle proefabonnementen, deze zijn al mogelijk vanaf 2 weken.

Kies uw favoriete abonnement op de Gelderlander:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


De Gelderlander 4 weken voor 4 euro?
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
4 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 4,-
Bestellen? Klik hier
De Gelderlander voordelig ontvangen?
De Gelderlander abonnement
Cadeau: Extra voordelig
Duur:
12 maanden
Prijs: 
v.a. € 28,17 (per maand)
Bestellen? Klik hier
SUPER ACTIE! 4 weken €4,-
Telegraaf ereader
Cadeau: Nergens voordeliger!
Duur:
4 weken (82% korting)
Prijs:
€ 4,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier

Oplage van de Gelderlander

De Gelderlander abonnementDe Gelderlander is een regionaal dagblad dat een oplagen van zo’n 140.000 stuks heeft. Dit maakt de krant één van de meest populaire regiobladen. De Gelderlander is voornamelijk gericht op nieuws uit eigen provincie maar wilt ook verslag geven vanuit de grensgebieden zoals Noord-Brabant en Utrecht.

De voordelen van een regionaal dagblad

De Gelderlander is een blad dat dateert uit het jaar 1848. Het blad, dat toen nog De Batavier heette, verscheen twee maal per week. In 1874 veranderde het blad van naam en was vanaf toen dagelijks op de deurmat te vinden. In een kleine dertig jaar tijd wisten zij een zeer betrouwbare en grote klantenkring op te bouwen. De Gelderlander diende, net als alle andere kranten, echter de productie te staken gedurende de Tweede Wereldoorlog. De oorzaak was een papierschaarste. De krant besloot zich niet te verzetten en verscheen pas weer in 1944 ten tonelen. Een jaar later werd de krant stevig onder handen genomen door Louis Frequin. Deze besloot het katholieke karakter van de krant ernstig terug te dringen en zich te gaan richten op een breder publiek.

Acties van de Gelderlander

De Gelderlander is erg trots op haar krant en zij is dankbaar dat zij zoveel trouwe lezers heeft. Toch vindt de krant het leuk om nieuwe lezers voordelig kennis te laten maken met hun product. Daarvoor biedt De Gelderlander een aantal unieke acties aan.

De Gelderlander digitaalDoordat onze nauwe samenwerking met De Gelderlander zijn wij in staat om u acties aan te bieden die u nergens anders zal vinden. Ook niet op de site van De Gelderlander zelf. U kunt kiezen om direct gebruik te maken van een aanbieding in combinatie met een geweldig welkomstcadeau of de krant eerst een korte periode op de proef te nemen.

Al de mogelijkheden bij De Gelderlander vindt u hier bij ons op de website. Als u een aanbieding heeft gevonden die helemaal bij u past dan hoeft u enkel maar op de link te klikken. U wordt automatisch doorverwezen naar de website waar u het door u gekozen abonnement in orde kunt maken.

Waarom kiest u voor een Gelderlander abonnement?

De Gelderlander is onderdeel van één van de grootste marketingconcerns in Europa. Toch streeft de krant er na om zo objectief mogelijk het laatste nieuws aan zijn lezers te brengen. Dit doet zij met de hulp van een goed geolied team. Van het schrijven tot  het drukken, iedereen is op elkaar ingewerkt. Hierdoor weet De Gelderlander zijn unieke maar betrouwbare karakter te behouden.

De Gelderlander proberen? Abonnement aanbiedingen of proefabonnement. Regio Arnhem, Nijmegen en achterhoek
4.6 (91.43%) 7 beoordelingen