Gooi- en Eemlander abonnement

Maak gebruik van alle Gooi- en Eemlander aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de Gooi- en Eemlander. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Gooi- en Eemlander kunnen oplopen tot 90%.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de Gooi- en Eemlander:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


12 maanden de Gooi- en Eemlander!
Gooi eemlander 12 maanden
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
v.a. € 9,99 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden de Gooi- en Eemlander!
Gooi eemlander 6 maanden
Cadeau: Een klein beetje korting
Duur:
6 maanden
Prijs:
€ 34,40 (per maand)
Bestellen? Klik hier

De Gooi en Eemlander voordelig proberen?


gooi-en-eemlander-krantenDe Gooi en Eemlander
is een ochtendkrant speciaal voor de regio’s Gooi, Soest en Baarn (Eemland). De krant was van oorsprong een politiek rechtse krant en heeft dit karakter een lange tijd weten vast te houden. De Gooi en Eemlander was van oorsprong een avondblad dat tot 1996 zelfstandig wist te blijven. Vanaf dat punt werd het overgenomen door het Telegraaf Concern en vormt samen met het Dagblad van Almere het Hollands Dagbladcombinatie. Onder druk van de Telegraaf Media Groep transformeerde De Gooi en Eemlander in 2004 van een avondkrant in een ochtendkrant.

Mocht u besluiten om abonnee te worden van De Gooi en Eemlander, dan heeft zij een aantal hele leuke acties voor u. U kunt hierbij denken aan kortingen of leuke welkomstgeschenken. Voor het gemak hebben wij deze op een rijtje gezet zodat u alleen nog maar de juiste hoeft uit te zoeken. Op het moment dat u deze heeft gevonden klikt u op de link en wordt u doorverwezen naar de website om het abonnement in orde te maken. Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met uw abonnement op De Gooi en Eemlander.

Geschiedenis van de Gooi- en Eemlander

Het dagblad werd in 1871 opgericht door Johan Geradts en stond toen nog bekend als het Gooisch Nieuwsblad. De krant werd met een handpers gedrukt en in het Gooi en omstreken verspreid. Helaas verloor Geradts in 1900 zijn handpers in een huisbrand en riep daarna de hulp in van een drukkerij. Deze besloot de krant over te nemen en bleef de eigenaar tot het Telegraaf Concern de krant in 1996 tot zich op nam.

De krant had in 1940 ruim 19.000 klanten. Zij voelde zich dan ook noodgedwongen om te voldoen aan de eisen die de bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog stelde. Door haar rechtste karakter werd de krant na de oorlog dan ook hard veroordeeld en kreeg een verschijningsverbod. De krant kwam deze periode echter weer te boven en had de mogelijkheid om in de jaren ’50 en ’60 mee te genieten van de grote economische groei. De Gooi en Eemlander besloot hun geschiedenis naast zich neer te leggen en stonden open voor veranderingen. Omwille van deze groei wist de krant in de jaren ’70 de stempel centrum links te krijgen. Dit laatste had zeer veel invloed op de groei van het blad. Rond 1980 bereikte zij haar piek van ruim 60.000 leden.

Aanbod aan abonnementen

De Gooi en Eemlander is een krant met een sterk karakter. Zij wilt haar publiek graag vergroten door mensen het dagblad te laten ervaren. Om die reden heeft zij verschillende acties lopen. U kunt onder andere gebruik maken van een proefabonnement waardoor u de krant leert kennen en een beetje kunt proeven van het regionale nieuws.

Gooi- en Eemlander abonnement
4.4 (88%) 5 beoordelingen