Varagids

Maak gebruik van alle VARAgids aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de VARAgids De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Varagids kunnen oplopen tot 83% en zijn al mogelijk vanaf 26 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de Varagids:

Varagids, de laagste prijs!
Varagids lage prijs
Cadeau: Varagids + de laagste prijs.
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 29,95 (50% korting)
Bestellen? Klik hier
Varagids + Kobo cadeaubon t.w.v. €25,-
Varagids vvv-bon
Cadeau: Varagids + Kobo cadeaubon.
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 44,95 (37% korting)
Bestellen? Klik hier

De VARAgids, een uniek magazine

varagids-coverEen omroep waar je in ons land simpelweg niet omheen kunt is de VARA. Deze omroep, die valt onder de zogenaamde publieke zenders, bestaat al meer dan negentig jaar. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een omroep als de AVRO is de VARA een omroep die nauwe banden had en heeft met de vakbeweging (FNV) en de politiek (PvdA). De omroep mikt hierbij dan ook op een geheel eigen doelgroep en gaat niet voor de grote massa.

De VARA heeft dan ook een sterk eigen karakter. In de loop der jaren hebben verschillende voorzitters hier nuances in aan proberen te brengen. We kunnen echter gerust stellen dat dit niet gelukt is en de omroep zijn eigen identiteit heeft weten te behouden. Dit zie je onder andere terug in een spraakmakend programma als De Wereld Draait Door. Bij een, tot op zekere hoogte, eigenzinnige omroep hoort natuurlijk ook een eigen programmablad. Dit programmablad heet de VARAgids en dit blad kan rekenen op de warme aandacht van menig VARA lid. Maar ook niet-leden van deze omroep weten dit blad, wat in feite meer een magazine is, te waarderen.

De TVgids van de Vara

varagids-geschiedenisDit is niet moeilijk te verklaren, want mensen vinden het prettig om “een eigen geluid” te horen. De VARAgids verzorgt dit eigen geluid en komt, naast een overzichtelijke indeling van het televisieaanbod, met diepte-interviews,  een blik achter de schermen, vooruitblik op grote (sport)evenementen en ga zo maar door. De VARAgids is een blad waar je rustig de tijd voor neemt om te lezen. Met de VARAgids even een moment voor jezelf onder het genot van een kop koffie of thee is voor veel mensen echt even een moment van ontspanning.

Als je er zeker van wilt zijn dat je elke week op tijd de VARAgids in huis hebt, dan kies je natuurlijk voor een VARAgids abonnement. De prijs van een abonnement is veel voordeliger dan je denkt en zeker voordeliger dan wekelijks een los exemplaar kopen. Een abonnement op de VARAgids aangaan moet natuurlijk beloond worden. Je kunt dan ook vaak kiezen uit mooie welkomstgeschenken. Maar kiezen voor een flinke korting is ook mogelijk. Kies je voor dit laatste, dan lees je uiteraard wel heel voordelig deze informatieve en inspirerende TV gids. De keuze is aan jou!