Trouw abonnement

Proefabonnement Trouw? Alle aanbiedingen en acties!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van dagblad Trouw. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van Trouw kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 2 weken.

Trouw abonnement of proefabonnementen proberen?

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Neem een abonnement op Trouw
Trouw jaarabonnement
Cadeau: Tot 39% korting!
Duur: 
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 6,50 (per week)
Bestellen? Klik hier
Heel voordelig een zaterdagabonnement!
trouw-zaterdag
Cadeau: Een hele lage prijs!
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 4,- (per week)
Bestellen? Klik hier
Trouw slechts 6 euro + gratis bestseller!
4 weken een krant + gratis boek!
Cadeau: Laagste prijs + gratis bestseller
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
6 euro! (84% korting)
Bestellen? Klik hier
Voordelig jaarabonnement Trouw
Trouw jaarabonnement
Cadeau: Een hele lage prijs!
Duur:
v.a. 12 maanden
Prijs: 
€ 7,- (per week)
Bestellen? Klik hier
Trouw slechts 6 euro, stopt na 4 weken!
4 weken een krant!
Cadeau: Laagste prijs, maximale korting.
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
6 euro! (84% korting)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC logo groot
Het Parool logo groot
Financieele dagblad logo groot

Een kwaliteitskrant op tabloidformaat & online het laatste nieuws

Trouw is een echte kwaliteitskrant, net als de Volkskrant en het NRC. Het dagblad verschijnt zes ochtenden per week en maakt onderdeel uit van de Persgroep. Trouw bestaat voor een groot deel uit binnenlands nieuws waarin vele onderwerpen aan bod komen. Daarnaast komen er onderwerpen aan bod als onderwijs, zorg en milieu. Op zijn tijd wordt er met een kritische blik geschreven. Dit is ook wat de lezer wilt, namelijk een eerlijke en betrouwbare krant. Het formaat van de krant is compact, het wordt ook wel een tabloidformaat genoemd. Dit dagblad houdt u op de hoogte van alles wat er op dit moment speelt in onze maatschappij. Alle maatschappelijke onderwerpen komen in de krant aan bod. Eventuele problemen worden niet geschuwd. U kunt altijd rekeningen op een goed uiteen gezet opinie stuk.

Bent u nieuwsgierig en wilt u de krant proberen? Neem dan extra voordelig een proefabonnement op dagblad Trouw.

Trouw verdiepingTegenwoordig is Trouw ook online sterk vertegenwoordigd. De website kenmerkt zich door een groot aantal artikelen. Het is mogelijk om de krant digitaal te lezen, u ontvangt de krant in het originele format en kan deze digitaal raadplegen. U kunt de digitale krant bereiken via de app op uw tablet of smartphone of via de website van de krant.

Daarnaast is bijna alles terug te vinden op de website. Zo kunt u het dagblad natuurlijk ook zes dagen per week op papier ontvangen. Door gebruik van de app zijn alle artikelen eenvoudig te raadplegen.

Alle actuele acties op een Trouw abonnement

Naast de verschillende acties verzamelen wij alle verschillende Trouw abonnementen. Wekelijks worden er nieuwe actuele acties gedeeld waardoor u een extra voordelig proefabonnement kunt afsluiten. Naast een lagere prijs voor uw abonnement ontvangt u ook in veel gevallen een mooi welkomstgeschenk.

Wat vindt u in Trouw?

  • 6 dagen per week het laatste nieuws
  • Al het binnenlands en buitenlands nieuws
  • Laatste nieuws over sport, economie en opinie
  • “De verdieping” staat stil bij natuur, media, cultuur, geloof en natuur.
  • Het laatste nieuws van vandaag

In het jaar 2012 is Trouw verkozen tot de beste Europese krant. Een titel die is uitgereikt vanwege de vernieuwende vormgeving en de kwalitatieve inhoud.

Geschiedenis van dagblad Trouw

Deze krant is in de Tweede wereldoorlog oorlog door een aantal verzetsstrijders opgericht. Veel van deze verzetsstrijders die waren betrokken bij het maken van de krant zijn opgepakt en geëxecuteerd. In de loop der jaren is Trouw een steeds modernere krant geworden. Door economische problemen is Trouw in 1975 toegetreden tot PCM. De inlijving van Trouw zorgde voor diverse veranderingen die direct zichtbaar waren op cosmetisch vlak. De krant werd gerestyled en anders vormgegeven. Hier was voor het eerst in tijden geld voor beschikbaar. In 1998 kreeg Trouw een nieuwe hoofdredacteur, dit was feitelijk ook de eerste hoofdredacteur die reeds journalist was. De krant is in hierna onder verdeeld in twee delen. Namelijk een gedeelte nieuws en “De Verdieping” dit is een achtergrond katern die aandacht heeft voor nieuws, religie en filosofie.

Contact mogelijkheden en bezorginformatie

Wanneer u geabonneerd bent op Trouw dan ontvangt u de krant van maandag tot en met vrijdag voor 07:00. Op Op zaterdag wordt het ochtendblad voor 7:30 bezorgd.

Heeft u een klacht over de bezorging? Via de website kunnen deze aan de klantenservice worden gemeld.

Uiteraard kunt u ook schriftelijk contact opnemen met het dagblad. U kunt u brief dan richten aan onderstaande contactgegevens. Wanneer u meer informatie wilt over het opzeggen van uw abonnement kunt u hier klikken.

Trouw
T.a.v. Klantenservice
Postbus 859
1000 AW Amsterdam

Trouw abonnement en aanbiedingen!
4.2 (83.33%) 12 beoordelingen