Logo de Limburger

Bekijk alle Dagblad de Limburger aanbiedingen!

Dagblad de Limburger online of elke dag op de mat?. Hier vindt u diverse aanbiedingen van abonnementen en proefabonnementen op de Limburger.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van De Limburger:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


3 weken gratis!
Dagblad de Limburger gratis
Cadeau: Helemaal gratis!
Duur:
3 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 0,- (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
Dagblad de Limburger is een ochtendkrant voor de inwoners van, en geïnteresseerden in de provincie Limburg. De krant is nog vrij jong, met een geboortedatum in 1996, maar heeft zichzelf goed weten te vestigen in het zuiden van ons land. Met een oplagen van zo’n 140.000 stuks per week doet de krant het erg goed als een regionaal dagblad.

Uiteraard brengt Dagblad de Limburger nieuws uit eigen provincie maar daarnaast brengen zij ook nieuws uit aangrenzende gebieden. Dit is inclusief een stukje Vlaams Limburg en Duitsland. Dat maakt het dagblad uniek maar dit is nog niet het enigste. Het Dagblad de Limburger kopt regelmatig nieuws in eigen dialect. Op deze wijze weet de krant echt te binden met haar lezers en dat maakt het dagblad dan ook razend populair.

De krant brengt op eerste plaats het nieuws wat belangrijk is voor de regio en contreien. Daarnaast brengt deze ook landelijk,- en wereldnieuws. Ook heeft de krant erg veel ruimte over voor cultuur. Kunst en cultuur is een zeer belangrijk onderdeel in Dagblad de Limburger en voor haar lezers. Zij brengt u dan ook informatie over theatervoorstellingen, dansvoorstellingen, musea etc. Ook het onderdeel sport ontbreekt niet. De nadruk ligt op voetbal maar Dagblad de Limburger zal de lezer ook informeren over bijvoorbeeld tennis of hockey.

Geschiedenis van Dagblad de Limburger

Dagblad de Limburger is in 1996 ontstaan uit een aantal fusies. De grootste fusie betrof Dagblad voor Noord-Limburg en De Limburger. Beide waren kranten die zijn gegroeid uit bladen in een bepaalde regio. Zo vond Dagblad voor Noord-Limburg zijn wortels in De Maas en Roerbode uit 1856 en De Limburger in de Veritas (Maastricht) uit 1935.

In 2000 nam de Telegraaf Dagblad de Limburger over en werd zij onderdeel van Mediagroep Limburg. Het Telegraafconcern verkocht deze mediagroep in 2006 door aan het Britse bedrijf Mecom waar Dagblad de Limburger vandaag de dag nog steeds huist.

Bekijk alle actuele aanbiedingen

Dagblad de Limburger bereikt graag zoveel mogelijk inwoners van de meest zuidelijke provincie. Om deze reden hebben zij dan ook een aantal leuke acties verzonnen waar u gebruik van kunt maken.

Voor uw gemak hebben wij alle acties op een rijtje gezet zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Mocht u een actie vinden die helemaal bij u past klikt u simpel weg op de link en dan sturen wij u door naar de pagina waar u het abonnement in orden kan maken.

Wij wensen u heel veel plezier met Dagblad de Limburger.

Dagblad de Limburger abonnement. Bekijk alle online mogelijkheden, proefabonnementen en aanbiedingen
4.3 (85.71%) 7 beoordelingen