Brabants Dagblad logo

Gebruikt u ook een Brabants Dagblad aanbieding?

Bekijk alle aanbiedingen op het Brabants Dagblad. Wij hebben een overzicht van alle proefabonnementen. U blijft op de hoogte van sport en het laatste regionale nieuws uit Den-Bosch, Uden, Oss en Tilburg, Zaltbommel, Waalwijk, Maasdriel en Bommelerwaard.

Bekijk alle Brabants Dagblad abonnementen:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


De krant 4 weken voor 4 euro?
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs
Duur: 
4 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 4,- (92% korting)
Bestellen? Klik hier
Brabants Dagblad met 50% korting?
Brabants Dagblad jaarabonnement
Cadeau: De laagste prijs -> 50% korting!
Duur:
12 maanden
Prijs: 
v.a. € 16,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
ACTIE! 5 weken €5,- + gratis staatslot
krant 5 weken + staatslot
Cadeau: Gratis staatslot!
Duur:
5 weken (91% korting)
Prijs:
€ 5,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier

BD abonnement, alle actuele acties!

Brabants dagblad abonnementHet Brabants Dagblad brengt regionaal nieuws uit de provincie Brabant. Afhankelijk van de regio waarin een abonneehouder verblijft kunt u nieuws verwachten over Tilburg, Den Bosch, Oss, Oosterhout etc. Op deze manier weet het Brabants Dagblad haar abonneehouders het nieuws uit de directe omgeving te brengen. Naast het regionale nieuws wordt er ook over het belangrijkste nieuws uit de provincie, het land en in mindere maten het buitenland gecorrespondeerd. Er zijn dagelijkse updates over de financiële markt en het onderdeel cultuur krijgt flink wat aandacht. Hiermee is het Brabants Dagblad niet enkel informatief maar krijgt het ook een hoger entertainment gehalte.

Aanbod van alle Brabants Dagblad proefabonnementen

In het Brabants Dagblad wordt de nadruk echt gelegd op nieuws uit eigen regio. Zij berichten over ongelukken, branden en andere nieuwswaardige gebeurtenissen waarvan de lezer op de hoogte wilt blijven. Als regionaal dagblad zijn zij uniek daar ze minder nadruk leggen op landelijk en internationaal nieuws alhoewel de grootste gebeurtenissen uiteraard wel worden aangestipt Naast het algemene nieuws richt het Brabants Dagblad zich ook op sport en entertainment. Ook hier houden zij het regionaal. Zij omschrijven gebeurtenissen van de grootste Brabantse voetbalteams en voorzien de lezer van informatie over de regionale cultuuragenda. Zo zullen zij gebeurtenissen bij Brabantse musea sneller in de spotlights zetten dan een gebeurtenis om landelijk vlak.

Brabants Dagblad acties

Het Brabants Dagblad is verspreid over alle gemeenten in Brabant. Met 31 verschillende regiokranten kunt u als Brabander er dus vanuit gaan dat u echt voorzien wordt van nieuws uit uw directe omgeving. Hier is het BD met recht trots op. Desalniettemin wilt de krant nieuwe mensen graag laten proeven van hun dagblad. Daarom hebben ze besloten om een aantal leuke acties op te zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan genieten van een lekkere korting of een mooi welkomstcadeau. Om het u extra makkelijk te maken hebben wij alvast alles voor u op een rijtje gezet. Zo hoeft u alleen nog maar de juiste aanbieding uit te zoeken. Op het moment dat u deze heeft gevonden klikt u op de link en wordt u doorverwezen naar de website om het abonnement in orde te maken.

Geschiedenis van het Brabants Dagblad

Brabants dagblad overzichtHet Brabants Dagblad is een fusie van enkele populaire regionale dagbladen. Hieronder vallen bijvoorbeeld Eerste ’s-Hertogenbosche courant uit 1771. In 1814 wordt de naam verandert in Dagblad voor Provincie Brabant. Het blad zou nog meerdere malen van naam veranderen maar was de uiteindelijke basis voor het BD. In de loop van de geschiedenis is het blad met meerdere kranten gefuseerd. Uiteindelijk fuseerde de krant, toen Brabants nieuwsblad genoemd, met het nieuwsblad uit regio Eindhoven op 21 mei 1994. Samen gingen zij verder als het Brabants Dagblad. Het BD valt onder het grote mediaconcern VNU. In 1999 verkoopt deze De Limburger en BN De stem door aan Wegener B.V. en fuseert Brabant Pers.

Wij wensen u heel veel plezier toe met het Brabants Dagblad

Brabants Dagblad abonnement? Alle acties & aanbiedingen
4.7 (93.33%) 6 beoordelingen