Dagblad van het Noorden

Alle actuele DVHN aanbiedingen!

Bekijk alle actuele acties van het Dagblad van het Noorden. Daarnaast vindt u hier contact gegevens. In het DVHN vindt u naast het regulieren nieuws alle familieberichten, overlijdensadvertenties, sport nieuws, nieuws over reizenEen link naar familieberichten, mensenlinq, de app en natuurlijk alle abonnementen en proefabonnementen.

Alle abonnementen en proefabonnementen van het DVHN

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Heel voordelig proberen!
DVHN proefabonnement 10 weken
Cadeau: De laagste prijs!
Duur:
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 35,- (52% korting)
Bestellen? Klik hier
Ontvang 23% korting!
Dagblad van het Noorden abonnement
Cadeau: Met deze actie 23% korting!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 31,- (per maand)
Bestellen? Klik hier
Diverse proefabonnementen!
Dagblad van het Noorden abonnement
Cadeau: Maximale korting!
Duur: 
10 weken
Prijs: 
v.a. € 25,- (per maand)
Bestellen? Klik hier

Regionaal over de Noordelijke provincies

Het Dagblad van het Noorden is een krant gericht op de provincies Groningen en Drenthe. Het is één van de jongste kranten die ons land kent met de eerste editie in 2002. Een unieke keuze daar men toen erg bang was dat de krant zou verdwijnen en vervangen zou worden door de digitale variant. Het Dagblad van het Noorden heeft met haar oplage van ruim 150.000 stuks duidelijk het tegendeel bewezen. De krant blijkt nog altijd razend populair. Streeknieuws doet daar nog eens een schepje bovenop.

Het Dagblad van het Noorden brengt nieuws uit beide Noordelijke provincies. Echter schroomt zij niet om ook nieuws uit het land en zelfs van over de grenzen te brengen. Het Dagblad van het Noorden is er op gebrand om de lezer zo goed mogelijk te informeren over wat iemand in de betreffende regio aan zal spreken.

Naast het belangrijkste nieuws maakt het dagblad ook ruimte vrij voor economische zaken, reizen en cultuur. Zij zorgen hierdoor voor een laag entertainment wat de krant ontzettend prettig te lezen maakt.

Geschiedenis van DVHN

Het Dagblad van het Noorden werd in 2002 opgericht. Het was een samenvoegen van een drietal kranten; Nieuwsblad van het Noorden, Groninger dagblad en de Drentse courant. De reden hiervoor was de dalende oplagen van alle kranten. Men trachtte met deze fusie zoveel mogelijk werkplaatsen te redden maar gaf aan dat het een sprong in het diepe zou zijn. Het Dagblad van het Noorden verscheen voor het eerst als ochtendblad op 2 april 2002. De oplagen van het Dagblad van het Noorden nam toe en het bleek voldoende te zijn om de krant in leven te houden.

Sinds 2010 wordt de krant afgedrukt op tabloid formaat en doet op deze wijze mee aan de vernieuwingen binnen de media. De krant is dan ook al een langere tijd online te vinden. Op de website van de krant kan men het nieuws in de gaten houden maar voor sommige artikelen dient men eerst een abonnement af te sluiten.

Acties en actuele aanbiedingen DVHN

Het Dagblad van het Noorden is nog steeds aan het groeien. Jaarlijks komen er vele nieuwe abonneehouders bij en de krant wilt dan ook graag iets terug doen. Om die reden mogen wij u een aantal unieke aanbiedingen doen.

U kunt bij ons op de site kiezen voor unieke aanbiedingen of welkomstgeschenken die u nergens anders zult vinden. Dit hebben wij te danken aan onze goede samenwerking met het Dagblad van het Noorden. Wij raden u dan ook aan om de aanbiedingen goed door te kijken. Zit er op dit moment niets voor u tussen vergeet dan niet om terug te komen want de aanbiedingen worden regelmatig ververst.

Mocht u het abonnement wat bij u past kunnen vinden? Klik dan op de link. U wordt doorgestuurd naar de juiste website om uw abonnement in orde te maken. Wij wensen u uiteraard veel plezier met het Dagblad van het Noorden.

Dagblad van het Noorden aanbiedingen bekijken? Alle proefabonnementen en abonnementen van DVHN
4.1 (82%) 10 beoordelingen