AD abonnement

Maak gebruik van alle Algemeen Dagblad aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van het Algemeen Dagblad. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van het AD kunnen oplopen tot 90% en zijn al mogelijk vanaf 2 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van het AD:

AD 6 maanden gratis + gratis tablet!
AD abonnementen
Cadeau: 6 mnd gratis AD + gratis tablet!
Duur: 24 maanden
Prijs: 
€27,99 (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier
Ontvang een gratis Asus ZenPad C 7.0
AD Asus Zenpad
Cadeau: Gratis Asus ZenPad C 7.0
Duur: 24 maanden
Prijs: € 27,99 (per 4 weken
Bestellen? Klik hier
De laagste prijs + kans op een prijs!
krant-abonnement-4-weken-4-euro
Cadeau: De laagste prijs!
Duur:
v.a. 2 weken (stopt automatisch)
Prijs:
v.a. €2,-
Bestellen? Klik hier
Gratis 6 staatsloten!
Algemeen dagblad 6 staatsloten
Cadeau: Gratis 6 staatsloten!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 23,99 (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier
AD Zaterdag abonnement + digitaal
ad-zaterdag-abonnement
Cadeau: Een hele lage prijs
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 18,- (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier
Extra korting!
ad-1-jaar-abonnement
Cadeau: Lage prijs!
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 28,-  (per 4 weken)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Het Parool logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

AD abonnement actuele acties

Het Algemeen Dagblad is de 2e krant van Nederland. Met een abonnement op het AD haalt u een krant op tabloid formaat in huis, het Algemeen Dagblad wordt gezien als een ‘neutrale’ krant zonder politieke of religieuze voorkeuren. Dit past geheel bij hun filosofie dat een krant betrouwbaar en onafhankelijk hoort te zijn. Op deze site vindt u een selectie van de aanbiedingen en acties waar u bij het afsluiten van een AD abonnement van kunt profiteren. Zo kunt u tegen interessante voorwaarden een Algemeen Dagblad abonnement proberen, vaak geeft het Algemeen Dagblad mooie kortingen en leuke cadeau’s aan nieuwe abonnees van hun krant. Hieronder vindt u een overzicht van alle actuele kortingsacties.

Het Algemeen dagblad heeft regelmatig heel interessante acties om een abonnement bij hun af te sluiten. Dit soort acties zijn ideaal om erachter te komen of een AD abonnement bij u past. Vanzelfsprekend vind u op onze site alle actuele acties van het Algemeen Dagblad. Deze kunnen  verschillen van inhoud. Vaak zijn er meerdere acties tegelijk actief. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heel voordelig proefabonnement of voor een leuk welkomstcadeau? Staat er nu geen actie tussen die bij u past? Houdt dan vooral onze site in de gaten, want zodra er een nieuwe actie is vindt u deze op onze site.

Meer over het Algemeen Dagblad

adHet Algemeen dagblad is zoals gezegd een krant die zich als ‘neutrale’ en betrouwbare krant in de markt zet. Bijzonder aan de doorsnee AD abonnee is het feit dat deze uit alle lagen van de bevolking komt. Dit heeft dan ook alles te maken met de neutrale en onafhankelijke opstelling van het AD

Het Algemeen Dagblad is een ochtendkrant. U ontvangt de krant, als AD abonnee,  6 keer per week. In het weekend ontvangt u een extra dikke versie van het AD, met iedere week een ander uitgelicht onderwerp of thema. Een leuk extraatje bij een AD abonnement zijn de consumententests die het AD uitvoert. Hierin testen ze verschillende producten, voeding en instellingen. Enkele van deze tests zijn een waar fenomeen geworden. Denk hierbij aan de jaarlijkse oliebollentest die het Algemeen Dagblad doet. Ook de haringtest en de ziekenhuistest zijn voorbeelden van dit AD onderzoek.

Zoals bij veel andere kranten kunt u het Algemeen Dagblad als abonnee ook digitaal lezen op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone. Het is ook mogelijk een geheel digitaal abonnement af te sluiten, maar een combinatie van de krant én een digitaal abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Via deze site ziet u in één oogopslag of er voor u een interessante actie bij het Algemeen Dagblad actief is. Vanzelfsprekend kunt u deze dan eenvoudig en direct afsluiten.

Het ontstaan en geschiedenis van het AD

Het AD zag kort na de Tweede Wereldoorlog het levenslicht. Het eerste exemplaar van deze krant rolde op 29 april 1946 van de persen. Het AD werd gezien als zusje van de Nieuwe Rotterdamsche Courant. In de jaren 60 werd de krant onderdeel van de Nederlandse Dagblad Unie die de grote zus van het Algemeen Dagblad opslokte. De Nederlandse krantenwereld is er eentje van fusies en overnames en ook het AD kan hiervan meepraten. Zo werd eind jaren zeventig de krant onder gebracht bij het grote en bekende Elsevier. Tegenwoordig behoort het AD tot de Persgroep Nederland die ook dagblad Trouw, de Volkskrant en Het Parool onder haar hoede heeft.

algemeen-dagblad-ad-websiteDe koers van het Algemeen Dagblad is altijd heel helder en duidelijk geweest. Neutraal, objectief en betrouwbaar, dat is waar deze krant voor staat. In de jaren 90 echter liep het lezersaantal drastisch terug en was het AD niet langer de tweede krant van Nederland. Verantwoordelijk voor deze stap terug was toenmalig hoofdredacteur Peter van Dijk. Hij had de ambitie om van het AD een kwaliteitskrant te maken. Hij wilde de concurrentie met de Volkskrant op dit vlak aangaan, maar dit bleek vanaf het allereerste begin gedoemd te mislukken. Van Dijk paste onder andere het uiterlijk van de krant aan en ook voegde hij de slogan “Nederlands populairste kwaliteitskrant” als subtitel toe. Zowel de “losse lezers” als de lezers met een AD abonnement waren hier op zijn zachtst gezegd niet van gediend. De losse verkoop zakte in en veel mensen zegden hun AD abonnement op.

In 2004 volgde alweer een radicale koerswijziging. Het besef dat de slag met de Volkskrant definitief was verloren bracht de toenmalige redactie er toe zich weer te richten op de concurrentieslag met de Telegraaf. Ook nu was het gevolg dat veel lezers het AD vaarwel zegden.

In 2005 gingen 7 regionale dagbladen op in het Algemeen Dagblad. Tot op de dag van vandaag ontvangt u de versie van het AD abonnement die hoort bij uw specifieke regio. Het AD heeft zich sindsdien tot een stabiele krant weten te ontwikkelen. Het is weer de grote krant die het altijd was en dit wordt gestaafd door de grote dagelijkse oplage van deze krant.

AD abonnement en AD proefabonnement

Het Algemeen Dagblad is een veelzijdig dagblad dat de tand des tijds weet te doorstaan. Het durft mee te gaan in nieuwe technologieën als internet, social media en mobiele bereikbaarheid. De AD-app is u zeker aan te raden. U kunt deze app zo instellen dat u door middel van een berichtje op de hoogte wordt gebracht van belangrijk (sport) nieuws. Kortom, voldoende reden om eens kennis te maken met deze krant. U kunt dit doen door het aangaan van een AD abonnement, maar u kunt er ook voor kiezen om dit te doen via een AD proefabonnement. Voor welke optie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u profiteert van of een mooi welkomstgeschenk of van een flinke korting!

AD Abonnement, extra voordelige abonnementen!
4.69 (93.85%) 13 votes