AD abonnement

Maak gebruik van alle Algemeen Dagblad proefabonnementen!

Het Algemeen dagblad heeft regelmatig interessante acties om voordelig een aanbieding af te sluiten. Dit soort acties zijn ideaal om erachter te komen of een AD abonnement bij u past. Vanzelfsprekend vindt u op onze site alle actuele acties van het Algemeen Dagblad. Deze kunnen  verschillen van inhoud. Vaak zijn er meerdere acties tegelijk actief. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heel voordelig proefabonnement of voor een leuk welkomstcadeau.

Bekijk hieronder alle actuele AD abonnementen:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Het AD op papier -> 43% korting!
ad-1-jaar
Cadeau: Tot 43% korting!
Duur: 
v.a. 12 maanden
Prijs: v.a.
€ 5,50  (per week)
Bestellen? Klik hier
Zaterdagabonnement + elke dag digitaal
ad-zaterdag
Cadeau: 45% korting
Duur: 
v.a. 12 maanden
Prijs: v.a.
€ 3,75 (per week)
Bestellen? Klik hier
Het AD slechts 4 euro, stopt na 4 weken!
6 weken een krant!
Cadeau: Laagste prijs, maximale korting.
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
4 euro! (92% korting)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement op het AD
ad-digitaal abonneemnt
Cadeau: 41% korting
Duur: 
v.a. 12 maanden
Prijs: v.a.
€ 3,25  (per week)
Bestellen? Klik hier
Lees alle Premium artikelen
ad-digitaal abonneemnt
Cadeau: 20% korting
Duur: 
v.a. 12 maanden
Prijs: v.a.
€ 1,75  (per week)
Bestellen? Klik hier
Het AD slechts 4 euro, stopt na 4 weken!
6 weken een krant!
Cadeau: Laagste prijs, maximale korting.
Duur:
4 weken (stopt automatisch)
Prijs:
4 euro! (92% korting)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC logo groot
Het Parool logo groot
Financieele dagblad logo groot

AD abonnement & actuele acties

ad coverHet Algemeen Dagblad is de 2e krant van Nederland. Met een actie op het AD haalt u een krant op tabloid formaat in huis. Het Algemeen Dagblad wordt gezien als een ‘neutrale’ krant zonder politieke of religieuze voorkeuren. Dit past geheel bij de filosofie dat een krant betrouwbaar en onafhankelijk hoort te zijn. Op deze site vindt u een selectie van de aanbiedingen en acties waar u bij het afsluiten van een AD abonnement van kunt profiteren. Zo kunt u tegen interessante voorwaarden een Algemeen Dagblad actie proberen. Vaak geeft het Algemeen Dagblad mooie kortingen en leuke cadeau’s aan nieuwe abonnees van de krant.

  • Gebruik uw smartphone App om de krant digitaal te lezen
  • Ontvang de krant 6 dagen per week op papier
  • Kies voor een voordelig zaterdagabonnement
  • De beste aanbiedingen met hoge kortingen
  • Ontvang een welkomstgeschenk bij het AD

Het Algemeen Dagblad voordelig op proef met de beste acties!

Het Algemeen dagblad is zoals gezegd een krant die zich als ‘neutrale’ en betrouwbare krant in de markt zet. Bijzonder aan de doorsnee AD abonnee is het feit dat deze uit alle lagen van de bevolking komt. Dit heeft dan ook alles te maken met de neutrale en onafhankelijke opstelling van het AD

Wordt u ook lekker wakker met een AD aanbieding?

Het Algemeen Dagblad is een ochtendkrant. Daarom ontvangt u de krant 6 ochtenden per week. In het weekend ontvangt u een extra dikke versie van het AD, met iedere week een ander uitgelicht onderwerp of thema. Een leuk extraatje bij een AD aanbieding zijn de consumententests die het AD uitvoert. Hierin testen ze verschillende producten, voeding en instellingen. Enkele van deze tests zijn een waar fenomeen geworden. Denk hierbij aan de jaarlijkse oliebollentest die het Algemeen Dagblad doet. Ook de haringtest en de ziekenhuistest zijn voorbeelden van dit AD onderzoek.

U kunt de krant ook digitaal proberen!

Zoals bij veel andere kranten kunt u het Algemeen Dagblad als abonnee ook digitaal lezen op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone. Het is ook mogelijk een geheel digitaal abonnement af te sluiten, maar een combinatie van de krant én een digitaal abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Via deze site ziet u in één oogopslag of er voor u een interessante actie bij het Algemeen Dagblad actief is. Vanzelfsprekend kunt u deze dan eenvoudig en direct afsluiten.

Bekijk de commercial van het Algemeen Dagblad

Hieronder ziet u de commercial van het Algemeen Dagblad. Naast deze commercial staan er vele andere nieuws videos van de krant online op youtube. Deze videos ondersteunen de nieuwsberichten op de website. Ondanks het feit dat de krant landelijk wordt uitgegeven bestaat het ook uit 19 lokale edities. Daarom ontvangt u het Algemeen Dagblad uit uw regio.

Het ontstaan en geschiedenis van het AD

ad
Het AD zag kort na de Tweede Wereldoorlog het levenslicht. Het eerste exemplaar van deze krant rolde op 29 april 1946 van de persen. Destijds werd het AD gezien als zusje van de Nieuwe Rotterdamsche Courant. Sinds de jaren 60 is de krant onderdeel van de Nederlandse Dagblad Unie die de grote zus van het Algemeen Dagblad opslokte. Al met al staat de Nederlandse krantenwereld bekend om fusies en overnames en ook het AD kan hiervan meepraten. Zo werd eind jaren zeventig de krant onder gebracht bij het grote en bekende Elsevier. Tegenwoordig behoort het AD tot de Persgroep Nederland die ook dagblad Trouw, de Volkskrant en Het Parool onder haar hoede heeft.

Het Algemeen Dagblad van jaar tot jaar

De koers van het Algemeen Dagblad is altijd heel helder en duidelijk geweest. Neutraal, objectief en betrouwbaar, dat is waar deze krant voor staat. In de jaren 90 echter liep het lezersaantal drastisch terug en was het AD niet langer de tweede krant van Nederland. Verantwoordelijk voor deze stap terug was toenmalig hoofdredacteur Peter van Dijk. Hij had de ambitie om van het AD een kwaliteitskrant te maken. Hij wilde de concurrentie met de Volkskrant op dit vlak aangaan maar dit bleek vanaf het allereerste begin gedoemd te mislukken. Van Dijk paste onder andere het uiterlijk van de krant aan en ook voegde hij de slogan “Nederlands populairste kwaliteitskrant” als subtitel toe. Zowel de “losse lezers” als de lezers met een AD aanbieding waren hier op zijn zachtst gezegd niet van gediend. Waarop de losse verkoop zakte en veel mensen hun AD abonnement opzegden.

Daarnaast volgde in 2004 een radicale koerswijziging. Het besef dat de slag met de Volkskrant definitief was verloren bracht de toenmalige redactie er toe zich weer te richten op de concurrentieslag met de Telegraaf. Ook nu was het gevolg dat veel lezers het AD vaarwel zegden.

Tot slot gingen in 2005 7 regionale dagbladen op in het Algemeen Dagblad. Tot op de dag van vandaag ontvangt u de versie van het AD abonnement die hoort bij uw specifieke regio. Vanaf dat moment heeft het Het AD zich tot een stabiele krant weten te ontwikkelen. Daarom is het weer de grote krant die het altijd was. Dit wordt gestaafd door de grote dagelijkse oplage van deze krant.

algemeen-dagblad-ad-websiteWaarom wilt u een Algemeen dagblad proefabonnement?

Al met al heeft u kunnen lezen is het Algemeen Dagblad een veelzijdig dagblad dat de tand des tijds weet te doorstaan. Het durft mee te gaan in nieuwe technologieën als internet, social media en mobiele bereikbaarheid. Bovendien is de AD-app u zeker aan te raden. U kunt deze app zo instellen dat u door middel van een berichtje op de hoogte wordt gebracht van belangrijk (sport) nieuws. Kortom, voldoende reden om eens kennis te maken met deze krant. Doormiddel van deze aanbiedingen kunt u een AD abonnement aangaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit te doen via een AD proefabonnement. Zoals gezegd, wij zorgen ervoor dat u profiteert van of een mooi welkomstgeschenk of van een flinke korting!