Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Krantenproefabonnement.nl is marktleider in de online verkoop van krantenabonnementen. Wij bieden in overleg met alle verschillende uitgevers van kranten speciale aanbiedingen van bijna alle dagbladen aan. Door de afspraken met de uitgevers ontvangt u de krant elke dag met korting op de deurmat. Naast de lage prijs ontvangt u ook in veel gevallen geschenk! Voordeliger een krantenabonnement afsluiten kan niet!

Hoe lang duurt een aanbieding?

Bij een aanbieding staat altijd de minimale looptijd van een abonnement aangegeven. Wanneer er staat aangegeven “stopt automatisch” dan stopt dit abonnement automatisch na de aangegeven periode, u zit dan nergens aan vast. De aanbiedingen die u op deze website ziet wisselen dagelijks. Staat er op dit moment niks voor u tussen? Kijkt u dan gerust volgende week nog een keer, wellicht hebben we dan een passende aanbieding voor u!
 

Uw krant niet of te laat ontvangen?

Indien u vragen heeft over uw krantenabonnement, bezorging van de krant of het niet ontvangen van de krant dan kunt u zich wenden tot de uitgever op onderstaande telefoonnummers:

– Algemeen Dagblad (AD): 088-0505050
– Financieel Dagblad: 0800-6666667
– NRC: 088-5720572
– NRC Next: 088-5720572
– Parool: 020-5584402
– Telegraaf: 088–8248242
– Volkskrant: 088-0561561

Uw gegevens zijn veilig

Privacybescherming is voor krantenproefabonnement.nl uiterst belangrijk. Om deze te kunnen waarborgen maken wij gebruik van een beveiligde verbinding, deze herkent u aan het slotje links boven in de adresbalk. Wanneer u overgaat tot het bestellen van een krant wordt u doorgestuurd naar de website van de uitgever, ook hier wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. De uitgever draagt zorg voor het tijdig bezorgen van uw krant.
 

Wilt u uw huidige abonnement opzeggen?

Op deze website vindt u een speciale pagina, u vindt hier alle adressen en voorbeeldbrieven om eenvoudig uw abonnement te kunnen beëindigen. Klik hier om naar de opzegpagina te gaan.

Heeft u een vraag over de website? Bekijk dan de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw vraag niet op de veelgestelde vragen pagina? Gebruik dan onderstaande contactgegevens:

emailadres
contactgegevens

Contactgegevens
4.6 (91.11%) 9 beoordelingen