Telegraaf abonnement

Probeer een Telegraaf aanbieding met extra voordeel!

Vergelijk alle aanbiedingen en proefabonnementen van de Telegraaf en probeer een abonnement met extra korting. Lees de krant en de voorpagina, lees Privé, het sport nieuws, vrouw en de financiele telegraaf. Bekijk ook de contactgegevens en bezorginformatie.

Alle aanbiedingen en proefabonnementen van de Telegraaf:

Kobo e-reader + korting!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: Kobo e-reader + extra voordelig
Duur:
24 maanden (40% korting)
Prijs:
v.a. €14,30 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Nu met 73% korting!
Telegraaf 10 weken 30 euro
Cadeau: een lage prijs!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs:
€30,00 (73% korting)
Bestellen? Klik hier
De Telegraaf 4 weken op proef
Telegraaf 4 weken proberen
Cadeau: Een hele lage prijs!
Duur: 
4 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
v.a. € 6,00 (78% korting)
Bestellen? Klik hier
De laagste prijs!
Telegraaf digitaal jaarabonnement
Cadeau: Lage prijs!
Duur: 
12 maanden (41% korting)
Prijs: 
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Telegraaf 13 weken + Fox sports!
Telegraaf fox sports
Cadeau: 20 Fox Sports wedstrijden!
Duur: 
13 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 39,00 (72% korting)
Bestellen? Klik hier
Telegraaf digitaal en op zaterdag!
Telegraaf proefabonnement
Cadeau: Zaterdag op papier!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 17,50 (66% korting)
Bestellen? Klik hier
Gratis het weekblad Privé!
telegraaf prive
Cadeau: 6 weken weekblad privé
Duur: 
6 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 21,00 (65% korting)
Bestellen? Klik hier
Het goedkoopste Telegraaf abonnement!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: STUNT: Gratis Kobo e-reader
Duur:
24 maanden (40% korting)
Prijs:
v.a. €14,30 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 Gratis films t.w.v. €45,-!
abonnement telegraaf film
Cadeau: 6 gratis films t.w.v. €45,-
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 35,00 (67% korting)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Het Parool logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

Actuele acties van de Telegraaf

Dagblad de Telegraaf is de grootste krant van Nederland, probeer een abonnement op de Telegraaf en u haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week voorziet van het meeste actuele nieuws uit binnen- en buitenland. De krant is voorzien van een financiële en een sportieve sectie, ook publiceert de krant wat meer sensatie artikelen uit het roddelblad de Privé. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Telegraaf een breed publiek aanspreekt en een heel populaire krant is in Nederland. Een Telegraaf proefabonnement is de ideale manier om uit te vinden of de grootste krant van Nederland ook bij u past, onderstaand bieden we u een overzicht van alle actuele acties op een Telegraaf abonnement. Alle onderstaande Telegraaf abonnementen zijn makkelijk en snel via onze website af te sluiten. Een Telegraaf abonnement afsluiten kan via onze website vaak veel goedkoper en aantrekkelijker zijn dan u in eerste instantie zult denken. Bij sommige kortingsacties krijgt u de Telegraaf voor een bepaalde periode tegen een (veel) lagere prijs. Ook heeft de Telegraaf regelmatig acties waarbij u bij afsluiting een cadeau ontvangt, denkt u hierbij aan een dvd box of soms zelfs een tablet. Bij een Telegraaf proefabonnement loopt de korting soms wel tot 70% op, kies hieronder de actie die bij u past, u kunt via de link direct en gemakkelijk uw Telegraaf abonnement afsluiten.

Meer over de Telegraaf

Telegraaf hoofdkantoor‘De krant voor wakker Nederland’ De Telegraaf is de grootste krant van Nederland, ze hebben een oplage van zo’n 450.000 gedrukte kranten per dag. Daarnaast zijn er ongeveer 70.000 digitale abonnementen afgesloten. Met name de laatste jaren groeit het aantal digitale abonnees voor de krant hard, ook al is het vooralsnog een klein deel van het totaal aantal abonnees. Met een Telegraaf abonnement haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week het actuele nieuws brengt. De Telegraaf is mede populair door de hoge amusementswaarde van de krant. Sport en sensatie voegen veel van deze ‘amusementswaarde’ toe en zorgen ervoor dat de krant bij de gemiddelde Nederlander goed in smaak valt. Bij een Telegraaf abonnement ontvang je als abonnee iedere vrijdag het magazine Vrouw in de brievenbus. Sinds 2009 heeft de Telegraaf geen krant meer op zondagen, echter sinds april 2014 verschijnt deze krant digitaal en dit blijkt een groot succes. Op deze manier weet de Telegraaf er voor iedere lezer te zijn. Met een Telegraaf abonnement start u de dag goed. De krant wordt vroeg in de ochtend bezorgd, zodat u bij uw ontbijt de krant kunt lezen en zo op de hoogte bent van de actualiteiten op het nieuwsvlak, maar ook op het sport –en financieel-economische vlak.

Het ontstaan en geschiedenis van de Telegraaf

de-telegraaf-geschiedenisDe Telegraaf is een oude Nederlandse krant. Het eerste nummer verscheen zelfs al op 1 januari 1893. De krant werd destijds opgericht jonkheer Henry Tindal die een oude drukkerij had gekocht aan de Gravenstraat in Amsterdam. Al snel werd deze drukkerij één van de modernste die ons land toen rijk was. Tindal was een visionair en besteedde niet alleen veel geld aan zijn net verworven drukkerij, maar ook gaf hij veel geld uit aan experimenten om water te zuiveren door middel van ozon. In de ogen van een aantal hoofdredacteuren was dit pure geldverspilling en deze bleven dan ook niet lang aan.

In de Eerste Wereldoorlog was Nederland neutraal. De krant stelde zich echter verre van neutraal op en koos duidelijk de zijde van Frankrijk en Engeland. De krant wist verschillende processen omtrent dit alles te winnen, zodat het zijn mening en visie kon blijven uitdragen.

In de Tweede Wereldoorlog bleef de krant gewoon verschijnen. De Duitsers konden de kritiek op de staatskundige inrichting van Nederland gedurende de eerste jaren van de oorlog niet waarderen. De krant werd gedwongen om pro-Duitse artikelen en anti-Joodse artikelen uit te geven. De krant gaf gehoor aan de eisen van de bezetters, waar andere Nederlandse kranten ervoor kozen ondergronds te gaan. Het laat zich raden dat dit de Telegraaf behoorlijk werd aangerekend en niet op sympathie van iedereen kon rekenen. Na de 2e wereldoorlog heeft de Telegraaf in 1945 een verschijningsverbod van 30 jaar opgelegd gekregen, echter werd dit verbod in 1949 ingetrokken waarna de krant opnieuw de grootste krant van Nederland kon worden.

Toen internet in Nederland nog in de kinderschoenen stond speelde de Telegraaf als één van de eerste kranten al slim op dit ‘nieuwe’ fenomeen in. De krant deed dit door middel van een website die in 1996 gelanceerd werd. Op de site Telegraaf.nl kan men sindsdien op de hoogte blijven van het actuele nieuws uit binnen- en buitenland en sport en financiële rubrieken lezen. Tegenwoordig kunt u via Mijn Telegraaf wijzigingen aanbrengen in uw abonnement. Zo kunt u eventueel tijdens uw vakantie de bezorging stopzetten. Mede door dit soort concepten blijft de Telegraaf een moderne en innoverende krant.

Naast al het binnenlandse en buitenlandse nieuws is de Telegraaf ook een krant die het nodige vermaak weet te brengen. De rubriek Telegraaf privé is hier een sprekend voorbeeld van. Bent u benieuwd naar de overige aanbiedingen bekijk dan de aanbiedingen van het Algemeen Dagblad en de Volkskrant.

Een Telegraaf abonnement digitaal of in het weekend? Bekijk alle aanbiedingen en proefabonnementen
4.79 (95.71%) 14 votes