Telegraaf abonnement

Probeer een Telegraaf abonnement met extra voordeel!

Dagblad de Telegraaf is de grootste krant van Nederland. Door middel van de verschillende aanbiedingen probeert u voordelig een abonnement op de Telegraaf. Daarnaast haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week voorziet van het meeste actuele nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast is de krant voorzien van een financiële en een sportieve sectie. Bovendien publiceert de krant wat meer sensatie artikelen uit het roddelblad de Privé. Concluderend kunnen we zeggen dat deze combinatie zorgt dat het dagblad een breed publiek aanspreekt en een populaire krant is in Nederland. Probeer de krant nu extra voordelig en maak gebruik van onze aanbiedingen!

Alle Telegraaf proefabonnementen op een rij:

Kobo e-reader + korting!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: Kobo e-reader + extra voordelig
Duur:
24 maanden (40% korting)
Prijs:
v.a. €14,30 (per maand)
Bestellen? Klik hier
OP = OP!!! 10 weken 20 euro!
Telegraaf koningsdag abonnement
Cadeau: Speciale actie + 2 HEMA tompoucen!!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 20,- (91% korting)
Bestellen? Klik hier
Nu met 73% korting!
Telegraaf 10 weken 30 euro
Cadeau: een lage prijs!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs:
€30,00 (73% korting)
Bestellen? Klik hier
De laagste prijs!
Telegraaf digitaal jaarabonnement
Cadeau: Lage prijs!
Duur: 
12 maanden (41% korting)
Prijs: 
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 Gratis films t.w.v. €45,-!
abonnement telegraaf film
Cadeau: 6 gratis films t.w.v. €45,-
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 35,00 (67% korting)
Bestellen? Klik hier
Telegraaf digitaal en op zaterdag!
Telegraaf proefabonnement
Cadeau: Zaterdag op papier!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 17,50 (66% korting)
Bestellen? Klik hier
Gratis het weekblad Privé!
telegraaf prive
Cadeau: 6 weken weekblad privé
Duur: 
6 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 21,00 (65% korting)
Bestellen? Klik hier
Het goedkoopste Telegraaf abonnement!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: STUNT: Gratis Kobo e-reader
Duur:
24 maanden (40% korting)
Prijs:
v.a. €14,30 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Nu of nooit – 10 weken 20 euro!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: OP=OP: Nu extra voordelig!
Duur:
10 weken (84% korting)
Prijs:
€ 20,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier

Telegraaf aanbiedingen & kortingscodes

Een Telegraaf proefabonnement is de ideale manier om uit te vinden of de grootste krant van Nederland ook bij u past. Daarom biedt deze pagina een overzicht van alle actuele aanbiedingen op een Telegraaf abonnement. Zoals gezegd zijn alle onderstaande Telegraaf abonnementen makkelijk en snel via onze website af te sluiten. Daarnaast krijgt u bij sommige kortingsacties de ochtendkrant voor een bepaalde periode tegen een veel lagere prijs. Ook heeft het dagblad regelmatig acties waarbij u een cadeau ontvangt. Denk hierbij aan een dvd box of soms zelfs een tablet. Ten slotte kan de korting op een Telegraaf proefabonnement oplopen tot 92%.

Nu alle aanbiedingen en kortingen zijn besproken is het goed om stil te staan bij de mogelijkheden. Intussen zijn er meerdere combinaties van aanbiedingen en abonnementen beschikbaar. Al met al zijn er vele mogelijkheden.

Alle mogelijkheden op een Telegraaf proefabonnement

U kunt de krant namelijk op verschillende manieren ontvangen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kort abonnement dat automatisch stopt. Daarnaast kunt u de krant op papier of digitaal ontvangen. Wilt u de het dagblad alleen in het weekend op papier? Ook dat kan!

  • Ontvang elke ochtend de papieren krant op de mat.
  • Kies voor een extra voordelig zaterdag abonnement.
  • Lees de krant online of op uw tablet of smartphone.
  • Kies een leuk welkomstgeschenk
  • Ontvang een korting tot 92%
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Lees het magazine Vrouw

Dit is hoe het begon


‘De krant voor wakker Nederland. De Telegraaf is de grootste krant van Nederland. Het dagblad heeft een oplage van zo’n 450.000 gedrukte kranten per dag. Doch daalt dit aantal gestaag. Daarnaast zijn er ongeveer 70.000 digitale abonnementen afgesloten. Toch stijgt met name de laatste jaren het aantal digitale abonnees. Maar toch is het vooralsnog een klein deel van het totaal aantal abonnees. Met een proefabonnement haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week het actuele nieuws brengt. Zie onderstaande oplage tabel:

Oplage Telegraaf
2014 451.000
2015 409.000

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

Aanbieding telegraaf
Aanbieding AD
Aanbieding Volkskrant
Aanbieding logo Trouw
NRC NExt aanbiedingen
Parool aanbieding
NRC Handelsblad aanbiedingen
FD aanbieding

Wat vind je in de Telegraaf?

hoofdkantoorDe Telegraaf is mede populair door de hoge amusementswaarde van de krant. Sport en sensatie voegen veel van deze ‘amusementswaarde’ toe. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de krant bij de gemiddelde Nederlander goed in smaak valt. Bij een abonnement ontvang je als abonnee iedere vrijdag het magazine Vrouw in de brievenbus. Sinds 2009 heeft het dagblad geen krant meer op zondagen. Echter sinds april 2014 verschijnt deze krant digitaal en dit blijkt een groot succes. Op deze manier weet de krant er voor iedere lezer te zijn. Met een Telegraaf abonnement start u de dag goed. De krant wordt vroeg in de ochtend bezorgd. Daarom  leest u bij uw ontbijt de krant. Zo blijft u op de hoogte van de actualiteiten op het nieuwsvlak. Maar ook op het sport –en financieel-economische vlak.

  • Lees ‘Telesport‘ voor het laatste sportnieuws
  • Magazine ‘Vrouw‘, alle lifestyle informatie voor vrouwen
  • Bekijk de DFT voor al het financiële nieuws.

Hoe heeft de krant zich ontwikkelt?

Oplage telegraafDe Telegraaf is een oude Nederlandse krant. Het eerste nummer verscheen zelfs al op 1 januari 1893. De krant werd destijds opgericht jonkheer Henry Tindal. Hij had een oude drukkerij had gekocht aan de Gravenstraat in Amsterdam. Al snel werd deze drukkerij één van de modernste die ons land toen rijk was.In de Tweede Wereldoorlog bleef de krant gewoon verschijnen. De Duitsers konden de kritiek op de staatskundige inrichting van Nederland gedurende de eerste jaren van de oorlog niet waarderen.

De krant werd gedwongen om pro-Duitse artikelen en anti-Joodse artikelen uit te geven. De krant gaf gehoor aan de eisen van de bezetters. Het laat zich raden dat dit de het dagblad behoorlijk werd aangerekend en niet op sympathie van iedereen kon rekenen. Na de 2e wereldoorlog heeft de krant in 1945 een verschijningsverbod van 30 jaar opgelegd gekregen, echter werd dit verbod in 1949 ingetrokken waarna de krant opnieuw de grootste krant van Nederland kon worden.

Digitale ontwikkeling van de Telegraaf

Toen internet in Nederland nog in de kinderschoenen stond speelde de krant als één van de eerste kranten al slim op dit ‘nieuwe’ fenomeen in. De krant deed dit door middel van een website die in 1996 gelanceerd werd. Op de site Telegraaf.nl kan men sindsdien op de hoogte blijven van het actuele nieuws uit binnen- en buitenland en sport en financiële rubrieken lezen.

Tegenwoordig kunt u via Mijn Telegraaf wijzigingen aanbrengen in uw abonnement. Zo kunt u eventueel tijdens uw vakantie de bezorging stopzetten. Mede door dit soort concepten blijft het een moderne en innoverende krant.Naast al het binnenlandse en buitenlandse nieuws is het ook een krant die het nodige vermaak weet te brengen. De rubriek Telegraaf privé is hier een sprekend voorbeeld van. Bent u benieuwd naar de overige aanbiedingen bekijk dan ook de aanbiedingen van het Algemeen Dagblad en de Volkskrant.

Telegraaf abonnement of aanbieding? Bekijk alle proefabonnementen.
4.82 (96.47%) 17 votes