FD abonnement

Financieele dagblad aanbiedingen met maximale korting!

Op deze website ziet u alle abonnementen, proefabonnementen en aanbiedingen van het Financieele Dagblad. Ook vindt u alle informatie over de digitale mogelijkheden, bezorging, de app, mijn Financieele dagblad en de benodigde contact gegevens.

Alle aanbiedingen en proefabonnementen van het FD:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Helaas zijn er op dit moment geen aanbiedingen.

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Het Parool logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

Wilt u ook een fd abonnement of proefabonnement proberen? Dan krijgt u ook toegang tot de app.

Het Financieele Dagblad is een krant die zich richt op economie, politiek en het bedrijfsleven. Dit maakt de krant dus niet voor iedereen. Het dagblad heeft een zeer selectief lezerspubliek. Vooral hoger opgeleiden, mensen die werken in de handelsbeurs of mensen die werken in de economie-sector lezen het Financieele Dagblad. Toch is het een enorm succesvolle krant en het is één van de oudste dagbladen van Nederland. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid kennis te maken met het FD tegen een speciaal actietarief. Bekijk hieronder alle voordelen;

  • U ontvangt het dagblad extra voordelig
  • Al het economisch nieuws dagelijks op de mat
  • Ook ontvangt u het FD persoonlijk magazine
  • Installeer de app, u heeft direct toegang.
  • Login op de website

Kiest u voor een proefabonnement dan ontvangt u de krant extra voordelig. Daarnaast is het FD dan ook te lezen via de app op uw smartphone of tablet. De website van de krant is overzichtelijk en altijd up to date. Een abonnee kan inloggen op de website of in de app en overzichtelijk het laatste nieuws bekijken.

Fd online app

De achtergrond van het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad heeft een oplage van ongeveer 63000 kranten. Dit is in vergelijking met de meeste kranten een zeer beperkte oplage. Dit is niet verwonderlijk als je weet dat de krant mikt op een selecte doelgroep. De krant is geliefd onder zijn lezers en het FD wordt dan ook niet snel opgezegd. De krant is te lezen van maandag tot en met vrijdag.

Leest u ook het magazine?

Met een abonnement ontvangt u ook de krant op zaterdag inclusief FD Persoonlijk. Dit is het magazine dat ingaat op mens, cultuur en lifestyle. Het FD Persoonlijk is dan ook bedoeld voor een breder publiek. Het dagblad is een echte kwaliteitskrant die wordt gelezen in de financiële wereld en door ondernemers. Het Financieele Dagblad verslaat het laatste nieuws en economische ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Naast economisch nieuws is er ook aandacht voor het binnenlandse –en buitenlandse nieuws. Wat er zich afspeelt in de wereld heeft directe gevolgen voor de financiële en economische wereld. Daarnaast wilt u uiteraard ook gewoon op de hoogte zijn van de actualiteit.

Ontstaan van het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarom is het één van de oudste kranten van Nederland. De geschiedenis van het FD voert namelijk terug tot 1796. Tijdens de oorlogsjaren werden twee kranten, De Dagelijkse Beurscourant en het Amsterdamsch Effectenblad, door de bezetters gedwongen te fuseren tot één krant. Hiermee was de geboorte van het Financieele Dagblad een feit. Zoals de naam al aangeeft is het FD een specialistische krant en ligt de nadruk op verslaggeving van financieel-economische aangelegenheden. In de jaren vijftig werd de basis voor het FD van nu eigenlijk al gelegd. Er kwam toentertijd meer aandacht voor ander, meer algemeen nieuws. Deze trend heeft zich verder doorgezet, zonder daarbij afbreuk te doen aan de afkomst van deze krant.

Ontstaan van de FD mediagroep

Onenigheid in de redactie en conflicten met de leiding en met adverteerders hebben de krant niet altijd goed gedaan. Na 2002 is de krant is in rustiger vaarwater beland. Dit omdat de krant is overgenomen door de FD Mediagroep. Dit is dezelfde onderneming waartoe BNR Nieuwsradio behoort. Het is hiermee een stabiele krant geworden. De oplage die bestemd is voor de zogenaamde losse verkoop is vrij beperkt. Vandaag de dag neemt de belangstelling voor het Financieele Dagblad toe. Een lichte stijging van verkoopaantallen is waar te nemen.

Neem een kijkje achter de schermen in onderstaande video.

Overige informatie

Alle informatie over de bezorging van het FD

De krant wordt op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag ontvangt u het dagblad uiterlijk om 07:30. Heeft u de krant niet op tijd ontvangen? Neem dan contact op met de klachtenservice. De krant wordt dan nabezorgd. U ontvangt de krant dan de volgende dag.

U kunt de bezorg klachten doorgeven via de website van de krant van het FD.

Neem contact op het met Financieele dagblad

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00. Op zaterdag is de klantenservice bereikbaar van 07:30 tot 12:00.

U kunt de krant schriftelijk bereiken op onderstaande adresgegevens.
FD Mediagroep
Postbus 216
1000 AE Amsterdam

FD abonnement of proefabonnement? Bekijk alle Financieele dagblad aanbiedingen!
4.7 (93.33%) 6 beoordelingen