NRC aanbiedingen voor Next en het Handelsblad

Hier vindt u alle aanbiedingen en proefabonnementen voor het NRC Handelsblad & NRC Next. Daarnaast informatie over het digitale abonnement, de app, klantenservice, de website, contactgegevens, bezorginformatie en geschiedenis van de krant.

Alle NRC Next en Handelsblad abonnementen:

De NRC Next aanbieding!
NRC Next
Cadeau: Kies zelf uw korting!
Duur:
v.a. 12 maanden (77% korting)
Prijs: v.a. € 10,50 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Bekijk de NRC Handelsblad aanbieding
nrc abonnement

Cadeau: Kies uw eigen abonnement
Duur: v.a. 12 maanden (77% korting)
Prijs: v.a. € 13,50 (per maand)
Bestellen? Klik hier

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Het Parool logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

De verschillen tussen het Handesblad en Next

Het NRC Handelsblad is een krant die vooral onder de hoger opgeleiden als belangrijke krant wordt gezien. De krant is een middagkrant, dit in tegenstelling tot veel andere kranten. Met het dagblad haalt u een krant in huis die op vlakken als politiek, economie en cultuur als een sterke krant wordt gezien. Over het algemeen heeft het kritische lezers en de krant wordt dan ook gezien als een ‘kwaliteitskrant’. Dit blijkt uit het feit dat het Handelsblad wordt met name gelezen door trouwe abonnees.

NRC Next richtte zich in het verleden op een ander publiek. Met deze krant werd gemikt op een jongere doelgroep, dit is nu niet meer het geval. De doelgroep is identiek. Het is een ochtendblad. Dat is op het moment het grootste verschil ten opzichte van het Handelsblad.

Overeenkomsten tussen de varianten

Qua uiterlijk zijn de kranten gelijk. Er wordt dan ook vaak alleen over het merk “NRC” gesproken. De middagkrant bevat ook het nieuws van de afgelopen nacht. Dit is niet het geval bij Next. De verschillen tussen de kranten zijn dus nagenoeg verdwenen. Wilt u een NRC abonnement kiezen? Stelt u uzelf dan de vraag ‘op welk moment wilt u de krant ontvangen?’. Is dit de ochtend dan gaat u voor Next, is het de middag dan kiest u voor het Handelsblad.

Next vs handelsblad

Meer informatie over een digitaal NRC abonnement

nrc-mediaHet NRC Handelsblad richt zich met haar artikelen met name op buitenland, politiek, economie, opinie en kunst. De krant heeft een oplage van grofweg 200.000 exemplaren waarmee ze de vierde betaalde krant van Nederland zijn. In vergelijking tot het aantal uitgegeven kranten een mooie resultaat. Naast de papieren krant is er ook een digitale variant. NRC online is een portal dat veel bekeken wordt en waar de krant digitaal te lezen is. Dit in tegenstelling tot enkele andere kranten. Op intellectueel vlak is de krant te vergelijken met de Volkskrant. Elke donderdag komt de krant met een cultureel supplement waarin wekelijks de ontwikkelingen op gebied van kunst en cultuur in binnen- en buitenland wordt gevolgd. Bij een NRC Handelsblad abonnement kunt u op zaterdag een extra dikke variant verwachten, met meer focus op persoonlijke financiën en duurzaamheid. Naast al deze factoren maakt de bezorgtijd de krant bijzonder. Het Handelsblad wordt eind van de dag bezorgd en kwalificeert zich daarmee als avondkrant.
nrc-next-krantOp 1 oktober 1970 verscheen de eerste krant onder de ‘nieuwe naam’ NRC Handelsblad. Dit was het gevolg van een fusie van 2 kranten. De Nieuwe Rotterdamse Courant en het Algemeen Handelsblad uit Amsterdam. Het Handelsblad is gedurende een periode van twee jaar (1970 – 1972) in 2 varianten verschenen. Eén toegespitst op de Rotterdamse lezers met het Rotterdamse nieuws. Daarnaast was er een versie gericht op de Amsterdamse lezers met het Amsterdamse nieuws. In beide kranten werd het lokale nieuws werd besproken. Na 1972 ging de krant terug naar één opgave voor alle lezers net als de andere kranten.

Een andere kijk op het nieuws

Bij het dagblad werken veel verschillende persoonlijkheden. Ieder met een eigen taak. Dit draagt bij aan de diversiteit in de krant. Ook over de verschillende meningen die worden gevormd. In het filmpje hiernaast krijgt u een indruk van de, redacteurs, recensenten, directie en overige medewerkers van de krant. Iedereen komt even aan bod, zodat u het merk op een andere manier kunt kennismaken met het merk. Daarnaast wordt duidelijk dat de krant uitdaagt, amuseert en triggert.

Het magazine van het NRC – ‘Het blad’

Ook wordt de krant wordt elke maand samen met een magazine uitgegeven genaamd ‘het Blad’. Het is een magazine met veel interviews. Over het algemeen zijn dit sterren met internationale allure. Het magazine biedt veel diepgang en goede columns. Het is een blad met een eigen visie en daarom niet te vergelijken met andere magazines.

Bezorgtijden en contactgegevens van het NRC

Het NRC Handelsblad wordt bezorgd op maandag tm vrijdag voor 18:30. Op zaterdag voor 13:00. NRC Next wordt bezorgd van maandag tm vrijdag voor 7:00 en op zaterdag voor 7:30.

Bezorg klachten kunnen via de website worden doorgegeven. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 19:45. Op zaterdag van 11:00 tot 16:30.

Wilt u contact leggen met het NRC? Schriftelijk kunt de krant bereiken op onderstaande adresgegevens. Wilt u uw abonnement opzeggen? Ga dan naar deze opzegpagina (klik hier).

NRC Media
T.a.v. Klantenservice
Postbus 20642
1001 NP Amsterdam

NRC Handelsblad of Next abonnement, aanbiedingen of een proefabonnement proberen
4.36 (87.27%) 11 votes