TROS kompas

Maak gebruik van alle Troskompas aanbiedingen!

Op deze website vergelijkt u eenvoudig alle aanbiedingen en actuele kortingsacties van de TROSkompas. De kortingen op een abonnement of proefabonnement van de Troskompas kunnen oplopen tot 75% en zijn al mogelijk vanaf 26 weken.

Bekijk hieronder alle actuele aanbiedingen van de Troskompas:

TROS kompas 26 weken €10,- + HEMA cadeau kaart
TROS kompas abonnement
Cadeau: Laagste prijs + HEMA cadeaubon
Duur: 
6 maanden
Prijs: 
€ 10,- (72% korting)
Bestellen? Klik hier
TROS kompas half jaar gratis + armband!
TROS kompas arband
Cadeau: Half jaar gratis + Armband cadeau
Duur: 
12 maanden
Prijs: 
€ 34,75 (88% korting)
Bestellen? Klik hier

Troskompas, een complete TV gids

tros-kompas-tvgidsNederland kent een aantal grote omroepen. Omroepen die vele tientallen jaren bestaan en als vanzelfsprekendheid worden gezien in ons medialandschap. De Tros is hier zo’n typisch voorbeeld van. Deze omroep is in 1964 opgericht en heeft altijd uitgemaakt van het “publieke bestel” zoals we dat alleen in ons land kennen. Dit publieke bestel is nogal eens onderhevig aan beslissingen uit Den Haag en dit dwingt omroepen er haast toe om samen te werken. Op deze manier kunnen zij uit blijven zenden en de programma’s blijven maken die zo kenmerkend zijn voor de betreffende omroep.

De Tros is na vijftig jaar gefuseerd met de Avro en samen zijn zij sinds die tijd verder gegaan onder de naam AVROTROS. Zo heeft de AVRO ook nog steeds een eigen gids, dit is de AVRObode. Veel leden van de Tros waren bang dat de omroep hiermee zijn eigen karakter kwijt zou raken. Dit is een misvatting gebleven, want ondanks de fusie heeft deze omroep wel degelijk een eigen identiteit. Deze vindt je niet alleen terug in de programma’s, maar ook in de TV gids, Troskompas genaamd.

Welke informatie vindt u in Troskompas

tros-tvgidsDe Troskompas verschijnt wekelijks en houdt je op de hoogte van wat er door zowel de commerciële als de publieke omroepen wordt uitgezonden. Ideaal, want zo heb je per dag een helder overzicht van het grote aanbod van televisieprogramma’s als series, films, sportevenementen en wat al niet meer zij. Troskompas wil echter meer zijn dan enkel en alleen een TV gids. Het wil een magazine zijn waar mensen de tijd voor nemen om te lezen en waarbij ze kunnen ontspannen. De Troskompas slaagt hier bijzonder goed in. Het blad heeft wekelijks of tweewekelijks terugkerende rubrieken. Een voorbeeld hiervan zijn de “Knutseltips van Jill”. Uiteraard is er ruim aandacht voor televisie en films door middel van achtergrondinformatie, interviews en kijkerstips. Een TV gids zonder puzzel en stripverhaaltje is geen TV gids en vandaar dat je beide ook zeker terugvindt in de Troskompas.

De Troskompas verschijnt elke week en natuurlijk is het dan een kleine moeite om deze tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen even mee te pakken. Maar vergeet je dit of is deze uitverkocht, dan loop je dit veelzijdige magazine mis. Kies dan ook voor een Troskompas abonnement, welke ook nog eens een stuk goedkoper is ten opzichte van elke week een los exemplaar kopen. Daarnaast dient gemak de mens en een Troskompas abonnement aangaan betekent elke week op tijd jouw Troskompas op de mat. Bij een abonnement kun je kiezen voor korting op het abonnementsbedrag. Een andere optie die je hebt is kiezen voor een welkomstgeschenk als bijvoorbeeld een dekbedovertrek of cadeaubon. Het aanbod van deze geschenken wisselt, dus als het cadeau van dit moment je niet aanspreekt is het aan te raden om deze site op een later moment nog eens te checken.

Troskompas
4.4 (88.57%) 7 beoordelingen