Altijd en overal op de hoogte met de digitale krant.

Tegenwoordig regel je alles digitaal. Je shopt online, regelt jouw financiële zaken online en haast vanzelfsprekend ben je actief op social media. Ook voor het op de hoogte blijven van wat er zich in de wereld afspeelt maak je voornamelijk gebruik van internet. Nieuwsalerts zijn dan ook voor jou de gewoonste zaken van de wereld en op deze manier weet je wat er in de wereld om ons heen allemaal gebeurt.

Op deze website vindt u alle kranten en ook alle digitale aanbiedingen. Kies hieronder uw krant en bekijk de digitale aanbieding.

Kies uw favoriete landelijke krant en bekijk alle speciale acties!

De Telegraaf logo groot
Algemeen dagblad logo groot
De volkskrant logo groot
Trouw logo groot
NRC NEXT logo groot
Het Parool logo groot
NRC Handelsblad logo groot
Financieele dagblad logo groot

Kies uw favoriete regionale dagblad en bekijk de actuele aanbiedingen!

BN de Stem logo groot
Brabants Dagblad logo
Dagblad de Limburger logo
Dagblad van het Noorden logo
De Gelderlander logo
De Stentor logo
ed-logo
Friesch Dagblad logo
De Gooi en Eemlander logo
haarlems-dagblad-groot
IJmuider courant logo
Leeuwarder Courant logo
Leidsch dagblad logo
Noordhollands dagblad logo
Provinciale zeeuwse courant logo
Twentse Courant Tubantia logo

 

De vraag is echter in hoeverre je op deze manier echt op de hoogte bent en blijft. Op deze manier het nieuws tot je nemen is een relatief oppervlakkige manier, want over bijvoorbeeld achtergronden bij het nieuws zal je op deze manier niet geïnformeerd worden. Maar geen nood, want ook hierin voorziet de digitale wereld en wel in de vorm van de digitale krant. De digitale krant is voor iemand die alles doet en regelt via zijn tablet of smartphone de ideale manier om het nieuws in al haar facetten te volgen.

Voordelen van de digitale krant

Eén van de grootste voordelen van de digitale krant lezen is natuurlijk het feit dat deze altijd en overal (lees: 24/7) beschikbaar is. Het enig dat je nodig hebt, naast uiteraard een tablet of smartphone, is een goede internetverbinding. Je bent niet langer aan tijd en plaats gebonden om de krant te lezen, want ook in het buitenland kun je op deze manier al het nieuws via de digitale krant tot je nemen. Een tweede voordeel van het lezen van digitale kranten is dat je meer kennis hebt van de achtergronden bij het nieuws. Hierdoor weet je echt wat er speelt en dit vergroot jouw algemene kennis. Daarnaast ben je door het lezen van dit soort kranten op de hoogte van echt alles wat er om ons heen plaats vindt en ben je niet afhankelijk van hetgeen een nieuwsalert belangrijk vindt om door te geven.

Ook de regionale kranten zijn digitaal te lezen

Vanzelfsprekend hebben alle grote dagbladen een digitale variant. Ditzelfde geldt voor alle grote regionale dagbladen. Als krant zijnde kun je immers vandaag de dag niet zonder. Het fijne aan het lezen van digitale kranten is dat de artikelen in verreweg de meeste gevallen ondersteund worden door foto’s en video’s. Als je iemand bent die wellicht wat minder houdt van lezen, dan zijn deze nieuws ondersteunende video’s voor jou erg prettig. Kranten waaronder het AD, de Telegraaf, Trouw en de Volkskrant bieden hun digitale lezers veelal interessante extra’s als bijvoorbeeld toegang tot het nieuwsarchief van de betreffende krant en toegang tot “Topics”. Topics geeft je toegang tot artikelen van maar liefst dertien kwaliteitskranten uit Nederland en België.

Elke krant biedt haar digitale lezers eigen specifieke voordelen. Om deze voordelen te benutten is het wel zaak dat je een abonnement op de digitale krant van jouw keuze afsluit. Wat dit betreft heb je vaak verschillende mogelijkheden. En in het geval je misschien toch nog een beetje hecht aan de traditionele papieren versie van de krant, dan kun je in vrijwel alle gevallen ook een soort combi-abonnement afsluiten. Voor welke variant je ook kiest, een mooi welkomstgeschenk ligt in bijna alle gevallen voor je klaar!

1.8/5 - (14 stemmen)