Telegraaf abonnement

Probeer een Telegraaf abonnement met extra voordeel!

Dagblad de Telegraaf is de grootste krant van Nederland. Met de verschillende aanbiedingen probeert u voordelig een abonnement op de Telegraaf. Daarnaast haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week voorziet van het meeste actuele nieuws uit binnen- en buitenland. De krant is voorzien van een financiële en een sportieve sectie. Ook publiceert de krant wat meer sensatie artikelen uit het roddelblad de Privé. Deze combinatie zorgt ervoor dat het dagblad een breed publiek aanspreekt en een populaire krant is in Nederland. Probeer de krant nu extra voordelig en maak gebruik van onze aanbiedingen!

Alle Telegraaf proefabonnementen op een rij:

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, ontvang 1 keer per maand de nieuwste acties!


Looptijd 1 jaar + Kobo e-reader!
Telegraaf kobo ereader
Cadeau: Kobo e-reader + korting!
Duur:
12 maanden (40% korting)
Prijs:
v.a. €15,50 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Nu met 73% korting!
Telegraaf 10 weken 30 euro
Cadeau: een lage prijs!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs:
€30,00 (73% korting)
Bestellen? Klik hier
Alleen deze week: 10 weken de krant voor €20,-!
Telegraaf 10 weken 20 euro
Cadeau: een lage prijs!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs:
€20,00 (84% korting)
Bestellen? Klik hier
De laagste prijs!
Telegraaf digitaal jaarabonnement
Cadeau: Lage prijs!
Duur: 
6 maanden (41% korting)
Prijs: 
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting!Telegraaf 50% korting
Cadeau: Korting + cadeaubon twv €10,-
Duur:
12 maanden (50% korting)
Prijs:
v.a. €11,10 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Telegraaf digitaal en op zaterdag!
Telegraaf proefabonnement
Cadeau: Zaterdag op papier!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 17,50 (66% korting)
Bestellen? Klik hier
Gratis het weekblad Privé!
telegraaf prive
Cadeau: 6 weken weekblad privé
Duur: 
6 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 21,00 (65% korting)
Bestellen? Klik hier
Kobo e-reader cadeau + hoge korting!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: Kobo e-reader + extra voordelig
Duur:
24 maanden (44% korting)
Prijs:
v.a. €14,30 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Lente voordeel!Telegraaf kobo ereader
Cadeau: STUNT: Nu extra voordelig!
Duur:
10 weken (75% korting)
Prijs:
€ 30,- (stopt automatisch)
Bestellen? Klik hier
Nu 75% korting + Gratis Tour boek!
Telegraaf 10 weken 30 euro
Cadeau: De laagste prijs + Gratis boek!
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs:
€30,00 (75% korting)
Bestellen? Klik hier
Proefabonnement extra voordelig!
Telegraaf aanbieding
Cadeau: Extra korting!
Duur: 
v.a. 6 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
v.a. € 21,00 (73% korting)
Bestellen? Klik hier
6 Gratis films t.w.v. €45,-!
telegraaf film
Cadeau: 6 gratis films t.w.v. €45,-
Duur: 
10 weken (stopt automatisch)
Prijs: 
€ 35,00 (67% korting)
Bestellen? Klik hier

Telegraaf aanbiedingen & kortingscodes

Een Telegraaf proefabonnement is de ideale manier om uit te vinden of de grootste krant van Nederland ook bij u past. Op deze pagina bieden wij u een overzicht van alle actuele aanbiedingen op een Telegraaf abonnement. Alle onderstaande Telegraaf aanbiedingen zijn makkelijk en snel via onze website af te sluiten. Een Telegraaf proefabonnement is via deze website extra voordelig! Bij sommige kortingsacties krijgt u de ochtendkrant voor een bepaalde periode tegen een veel lagere prijs. Ook heeft het dagblad regelmatig acties waarbij u een cadeau ontvangt. Denk hierbij aan een dvd box of soms zelfs een tablet. Bij een Telegraaf actie loopt de korting soms wel op tot 92%.

Nu alle aanbiedingen en kortingen zijn besproken is het goed om stil te staan bij de mogelijkheden. Er zijn natuurlijk meerdere combinaties van aanbiedingen en abonnementen beschikbaar. Wij hebben een overzicht gemaakt. Hieronder ziet u de mogelijkheden.

Alle mogelijkheden op een Telegraaf proefabonnement

U kunt de krant namelijk op verschillende manieren ontvangen. U kunt kiezen voor een kort abonnement dat automatisch stopt. Daarnaast kunt u de krant op papier of digitaal ontvangen. Of wilt u de het dagblad alleen in het weekend op papier? Ook dat kan!

  • Ontvang elke ochtend de papieren krant op de mat.
  • Kies voor een extra voordelig zaterdag abonnement.
  • Lees de krant online of op uw tablet of smartphone.
  • Kies een leuk welkomstgeschenk
  • Ontvang een korting tot 92%
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Lees het magazine Vrouw

Terug in de tiid met de Telegraaf


‘De krant voor wakker Nederland’. De Telegraaf is de grootste krant van Nederland. Het heeft een oplage van zo’n 450.000 gedrukte kranten per dag. Dit aantal daalt gestaag. Daarnaast zijn er ongeveer 70.000 digitale abonnementen afgesloten. Met name de laatste jaren groeit het aantal digitale abonnees voor de krant hard. Ook al is het vooralsnog een klein deel van het totaal aantal abonnees. Met een proefabonnement haalt u een ochtendkrant in huis die u 6 dagen per week het actuele nieuws brengt. Zie onderstaande oplage tabel:

Oplage Telegraaf
2014 451.000
2015 409.000

Bekijk ook de aanbiedingen van andere kranten en kies uw favoriete actie!

Aanbieding telegraaf
Aanbieding AD
Aanbieding Volkskrant
Aanbieding logo Trouw
NRC NExt aanbiedingen
Parool aanbieding
NRC Handelsblad aanbiedingen
FD aanbieding

Wat vind je in de Telegraaf?

hoofdkantoorDe Telegraaf is mede populair door de hoge amusementswaarde van de krant. Sport en sensatie voegen veel van deze ‘amusementswaarde’ toe. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de krant bij de gemiddelde Nederlander goed in smaak valt. Bij een abonnement ontvang je als abonnee iedere vrijdag het magazine Vrouw in de brievenbus. Sinds 2009 heeft het dagblad geen krant meer op zondagen. Echter sinds april 2014 verschijnt deze krant digitaal en dit blijkt een groot succes. Op deze manier weet de krant er voor iedere lezer te zijn. Met een Telegraaf abonnement start u de dag goed. De krant wordt vroeg in de ochtend bezorgd. Daarom  leest u bij uw ontbijt de krant. Zo blijft u op de hoogte van de actualiteiten op het nieuwsvlak. Maar ook op het sport –en financieel-economische vlak.

  • Lees ‘Telesport‘ voor het laatste sportnieuws
  • Magazine ‘Vrouw‘, alle lifestyle informatie voor vrouwen
  • Bekijk de DFT voor al het financiële nieuws.

Hoe heeft de krant zich ontwikkelt?

Oplage telegraafDe Telegraaf is een oude Nederlandse krant. Het eerste nummer verscheen zelfs al op 1 januari 1893. De krant werd destijds opgericht jonkheer Henry Tindal. Hij had een oude drukkerij had gekocht aan de Gravenstraat in Amsterdam. Al snel werd deze drukkerij één van de modernste die ons land toen rijk was.In de Tweede Wereldoorlog bleef de krant gewoon verschijnen. De Duitsers konden de kritiek op de staatskundige inrichting van Nederland gedurende de eerste jaren van de oorlog niet waarderen.

De krant werd gedwongen om pro-Duitse artikelen en anti-Joodse artikelen uit te geven. De krant gaf gehoor aan de eisen van de bezetters. Het laat zich raden dat dit de het dagblad behoorlijk werd aangerekend en niet op sympathie van iedereen kon rekenen. Na de 2e wereldoorlog heeft de krant in 1945 een verschijningsverbod van 30 jaar opgelegd gekregen, echter werd dit verbod in 1949 ingetrokken waarna de krant opnieuw de grootste krant van Nederland kon worden.

Toen internet in Nederland nog in de kinderschoenen stond speelde de krant als één van de eerste kranten al slim op dit ‘nieuwe’ fenomeen in. De krant deed dit door middel van een website die in 1996 gelanceerd werd. Op de site Telegraaf.nl kan men sindsdien op de hoogte blijven van het actuele nieuws uit binnen- en buitenland en sport en financiële rubrieken lezen.

Tegenwoordig kunt u via Mijn Telegraaf wijzigingen aanbrengen in uw abonnement. Zo kunt u eventueel tijdens uw vakantie de bezorging stopzetten. Mede door dit soort concepten blijft het een moderne en innoverende krant.Naast al het binnenlandse en buitenlandse nieuws is het ook een krant die het nodige vermaak weet te brengen. De rubriek Telegraaf privé is hier een sprekend voorbeeld van. Bent u benieuwd naar de overige aanbiedingen bekijk dan ook de aanbiedingen van het Algemeen Dagblad en de Volkskrant.

Telegraaf abonnement of aanbieding? Bekijk alle proefabonnementen.
4.8 (96.47%) 17 beoordelingen